Colourpop x Disney Designer Collectie

Zoals onderhand wel bekend is, ben ik nogal dol op Disney. Toen ik via YouTube erachter kwam dat er een Disney make-up collectie uit werd gebracht,  moest ik het natuurlijk hebben. Het was wel een beetje lastig dat het via Colourpop werd uitgebracht, een Amerikaanse site. Colourpop is gelukkig wel sociaal, want ze verzenden ook naar Europa. Bedenk wel van te voren of je het waard vindt. Je moet minimaal aan 50 dollar bestellen, want dan wordt het gratis verzonden. In Nederland komen er wel nog invoerrechten overheen en kosten voor de vervoerder. Deze keer vond ik het zeker waard, want kijk eens wat een beauty’s.

Colourpop Super Chock Shadows

Zo daar zijn de drie mooierts. Op internet wordt er al flink positief gesproken over de Super Shock Shadows van Colourpop. Ik ging dan ook helemaal uit mijn dak toen deze ook in de collectie zaten. Er waren natuurlijk nog veel meer kleuren, maar ik wilde wel kleuren die ik nog niet in mijn collectie had. Blijkbaar hebben de oogschaduws verschillende finishes, matte, satin, pearlized, ultra glitter, metallic en ultra metallic. Oei, ben benieuwd!

Super Chock Shadow Ultra Glitter in A Whole New World

  

De kartonnen verpakking om de oogschaduw is goud. De verpakking zelf is van zwart glimmen plastic. De dop moet je er draaiend af halen. Op de dop zit een doorzichtig midden met het gouden Disney World kasteel. Wat ben ik een fan van deze oogschaduw. De kleur is prachtig pastel paars met een paarse glitter. Het doet mij denken aan lavendel. Het product zelf is enorm bijzonder en heb ik nog nooit eerder gevoeld. Het lijkt bijna wel een cream oogschaduw. Het product deukt zachtjes in wanneer je wil swatchen.

Super Chock Shadow Ultra Metallic in Under the Sea

  

Dit is oprecht één van de mooiste kleuren die ik heb gezien als oogschaduw. Ik heb al heel wat kleuren in mijn bezit, maar dit haalt het bij nog geen enkele. Het is zo een bijzonderen kleur. Het is een licht groene kleur, weer een pastel tint en dan met een parelmoer glans. Wajo, wat een glans. Zeker het resultaat wat ik wilde, misschien zelfs mooier!

Super Chock Shadow Satin in Be Our Guest

  

Wat zou een Disney collectie zijn zonder een roze oogshaduw? Het is bijna voor mij het perfecte roze. Aangezien Barbie roze niets voor mij is, behalve af en toe op de lippen. Een mooie medium pink met een parelachtige glans. Weer een mooie aanwinst. Wanneer ik bij Colourpop ga bestellen, gaan er zeker een paar Super Shock Shadows mee. Ben erg benieuwd naar de andere finishes.

It’s a Princess Thing Shadow Palette

 

Er waren veel dingen in de collectie wilde hebben. Dit palette was er zeker één van. De verpakking, zoals je kan zien, is geweldig en super Disney. De kartonnen sleeve is weer van mat goud. Op het goud staan de officiële handtekeningen van de verschillende prinsessen. Het palette zelf is ook van karton. De buitenkant is zwart, voorop staan de prinsessen met allemaal verschillende kleuren sterren en achterop staan de namen van de oogschaduws.

Ik was in één oog opslag verliefd. Ook op de binnenkant staan de handtekeningen van de prinsessen. De oogschaduws zitten tussen het goud karton en de namen staan onder de oogschaduws. Wat vind ik van de kleurselectie? Helemaal eerlijk, niet zo heel spannend. Ik denk dat Colourpop een gelegenheid heeft gemist om een felgekleurd palette te maken. Hallo, Sneeuwwitje rood, Jasmine blauw, Tiana groen, etc. Ik associeer namelijk best sprekende kleuren bij de Disney prinsessen. Daarentegen is het wel een mooi standaard palette met kleuren die je elke dag kan gebruiken. Het is niet echt een palette voor een make-up liefhebber, omdat je deze kleuren dan al zeker heb. Als Disney liefhebber? Muahahah, hebben.

De oogschaduws

 Van onder naar boven: Chip, Juju, Grumpy, Triton en Abu. Dit is de rij met matte oogschaduws. Naja, Triton lijkt meer op een satin, want die heeft een hele lichte glimmer. Deze kleuren zijn fijn te gebruiken als de basis van je look. Ik ben oprecht verrast door de kwaliteit. Het zijn fijne oogschaduws, geen fall out en voelen zacht aan. Chip is een goede kleur om een basis te leggen over je primer. Het zijn allemaal warme tinten.

De tweede rij van onder naar boven: Prince Charming, Ray, Fairy Godmother, One Kiss? en Thingamabob. Dit is een rij met alleen maar glimmende oogschaduws. Sorry voor het onlogische swatchen, maar ik moet nog even wennen aan het gebruik van stencils. Prince Charming is een wit gouden kleur en de structuur is wat losser dan een gewone oogschaduw. De rest heeft ook een metallic finish en is ook best moeilijk om mee te werken door de structuur. Met een betje Fix+ was al veel opgelost en het deed de kleuren enorm goed uitkomen. Dan de eerste rij van onder naar boven: Enchanted Rose, Poison Apple, Magic Carpet, Beast en Midnight Curfew. Even serieus, Beast en Midnight Curfew zijn matte kleuren met glitters erin. Ehm, op de arm ziet het er prachtig uit, maar heb geen idee waarvoor ik het op het oog zo moeten gebruiken. Wat heeft een matte oogschaduw met glitters voor nu? Ghehe.

Is het een aanwinst? Zeker. Ik ben namelijk erg onder de indruk van de kwaliteit van het palette. Het is niet duur, maar zeker fijne kwaliteit. Ik ben er blij mee.

Creme Lux Lipstick in Cinderella

Dit is toch om verliefd op te worden? Om eerlijk te zijn stond deze kleur niet hoog op mijn lijstje, want ik had al genoeg roze. Alleen het was de laatste beschikbare lipstick, dus ik moest wel. Het is een suikerspin roze kleur met een blauwachtige ondertoon. Het is een mooie kleur met een satin finish. Voor de 7 dollar serieus een fijne lipstick die erg comfortabel voelt.

 

De collectie is helaas uitverkocht en er zijn ook geen berichten dat ze de collectie gaan bijvullen. Wil je bestellen via Colourpop? Kan prima! Het duurt zo een twee weken totdat je het bij het postkantoor in de buurt op kan halen.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.