Colourpop X The Mandalorian

Mijn liefde voor fantasy is, aanwezig. Ik ben dol op de Lord of the Rings en ook op Star Wars. Met veel plezier begon ik The Mandalorian te volgen op Disney+. Ik zal je niet vervelen met mijn mening over de serie. Daarentegen wil ik jullie wel vervelen met dit heerlijke palette. Colourpop is heel slim geweest met deze samenwerking en het uitberengen van het palette The Child. Het internet werd namelijk gek. Het ging mij dan ook niet om de oogschaduws, maar wel om de verpakking.

The Child palette

Zoals je op de eerste foto kon zien staat Grugu voorop het palette (het is niet baby Yoda, spoiler) en hebben ze hem ook aan de binnenkant geplaatst links onder de spiegel. In het Engels staat de tekst: Cutest in the Galaxy (de schattigste in het heelal). Helemaal links onderin zie je een mini kikker. In de serie eet Grugu namelijk graag een kikker!

Kleuren van links naar rechts;
Eerste rij: Precious Cargo, Right Hand Mando en Just Like a Tatooine.
Middelste rij: Sipping Soup, Baby Face en The Force.
Onderste rij: Little Frog, Float Your Crib en Droid Protocol.

Swatches gemaakt op boven genoemde volgorde.

In totaal zijn er vier volledig matte oogschaduws en één matte oogschaduw met een glitter (Little Frog). Float Your Crib is niet erg gepigmenteerd en voelde ook wat stroef aan. Ik had ook moeite met Droid Protocol Wil je duidelijk de kleur zien, dan moet je veel opbouwen. Just Like a Tatooine was een fijne zachte oogschaduw. Baby Face vind ik echt een prachtige kleur.
Dan hebben we nog vier andere oogschaduws te gaan. Precious Cargo is hun Super Shock formule en dat was te voelen. Hij voelde erg zacht aan en gaf meteen veel kleur af. Right Hand Mando is heeft een metallic finish en is een goud/groene kleur. Sipping Soup is echt prachtig. Een hele mooie groene toon om mee te werken en ook zeker fijn om mee te werken. Thye Force is een warm goude kleur met een groene shift.

Bestellen bij Colourpop

Het palette The Child kan je nog steeds bestellen. Ik weet niet voor hoe lang nog, want de bij de vorige lancering was het palette ontzettend snel uitverkocht. Let op met bestellen! Deze webshop heeft het magazijn in de VS en hanteert ook dollars als betaling. Je kan wel betalen via je creditcard of via PayPal. Boven de $60,- betaal je geen verzendkosten. Let wel op dat je bij het afhalen invoerkosten en belasting over je producten moet betalen. Soms, hebben ze gratis world wide shipping op welk bedrag dan ook. Het is dan echt de moeite om voor een laag bedrag te bestellen, omdat je dan geen invoerkosten betaald. Hoe het precies ziet? Kijk even op de site van de belastingdienst.

Wil je meer weten over Colourpop hun samenwerkingen? Ik heb ook een collectie gekocht in samenwerking met Disney. Die kan je hier bekijken.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.