Kat von D

In het buitenland ben ik altijd opzoek naar make-up dat ik in Nederland niet kan vinden of super duur is om te bestellen. Zo was ik ontzettend gelukkig toen we in Santa Cruz een mega warenhuis tegen kwamen. Je kon dit warenhuis bijna vergelijken met de Bijenkorf. Ze hadden veel dezelfde merken, maar wel een Sephora in huis. Yay! Het was zeker geen grote, maar dat maakte me niet uit. Bijna een half uur heb ik daar hysterisch rondgelopen, want ik moest natuurlijk wel de goede keuzes maken. Mak-up in de uitverkoop is bijna altijd een goede keuze. Vandaar dat ik onder andere koos voor producten van Kat Von D.

Kat von D

Kat von D heet voluit, Katherine von Drachenberg. Waar is ze van bekend? Ik denk dat iedereen haar wel kent door de geweldige tattoos die ze zet en de realityshow die ze daarmee kreeg. Ze begon in de serie Miami Ink, maar toen ze daar moest vertrekken kreeg ze een eigen programma. Dat programma is nu af en toe nog te zien op TLC en heet LA Ink. In 2008 werd ze door Sephora gevraagd om een make-up lijn te ontwerpen. Ondertussen is dat uitgegroeid tot een mega merk, Kat Von D Beauty. Haar make-up staat er vooral om bekend dat het vegan en uiteraard dierproefvrij is. De beautyblogsters werden vooral enthousiast over haar concealer (terecht!) en foundation. Ik gebruik zelf de concealer in kleur L15 Neutral, een fantastisch product.

In het al eerder genoemde warenhuis, El Corte Ingles, kocht ik één product bij de Sephora. Van Jesse kreeg ik er twee, hoe lief was dat. Ik kreeg een eyeliner van Jesse en een losse oogschaduw.

Kat vond D Ink Liner in Dali

Zoals jullie weten ben ik dol op gekleurde eyeliners. Dus toen deze voor een leuke prijs voorbij kwam moest de eyeliner gewoon mee. Het is geen duidelijke kleur, althans, geen kleur die goed onder te brengen is bij een basiskleur. Op het eerste gezicht lijkt het blauw, maar het neigt eerder naar een groentint. Er zit turquoise in, maar ik noem het cobalt groen. De punt is ontzettend prettig werken. Je heb geen invloed op de hoeveelheid product dat op de punt van de stuft zit. Dan is het soms wel lastig, omdat er dan niet genoeg product zit om één goede lijn te zetten. Misschien moet ik nog wennen en is dit opgelost door de hoeveelheid druk die ik uitoefen op de stift. De wing bleef bij mij lang zitten, netjes de hele dag, stempelde niet en moest er ‘s avonds met geweld af worden gehaald.

Kat vond D Metal Crush Eyeshadow in Paranoid

Soms heb je als vrouw de ballen om make-up te kopen zonder te swatchen. Zo had ik de ballen om deze oogschaduw mee te nemen zonder te swatchen. Waarom? Ik wist gewoon dat deze fantastisch zo zijn. Make-up verslaafden, ik heb gelijk. De oogschaduw is in mijn ervaring één van de beste die ik heb gekocht. Waarom? Die prachtige glimmertjes waren geen coating en zit door het hele product heen! De pigmentatie is ontzettend helder en de kleur ziet er op het ooglid uit als de kleur in het doosje. De kleur is duidelijk blauw, daar is geen discussie over mogelijk. Heb ik deze kleur met een reden gekocht? Nee. De kleur was daar in de uitverkoop en ik wilde al heel lang zo een oogschaduw proberen. Hopelijk kom ik weer snel (zal wel niet) producten van Kat Von D tegen, er komen zeker meer van de Metal Crush Eyeshadows.

 

  

p.s. De producten zijn gefotografeerd op een bloemkoolsoort. Awesome toch?

2 Comments

  1. Avatar
    • Rosemarie

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.