Mijn outfit #1

De komende tijd zal ik meerdere series starten. Onderwerpen die herhaaldelijk terugkomen. Hopelijk vinden jullie deze leuk om regelmatig terug te zien. Het ene onderwerp zal wekelijks terugkomen en de ander maandelijks. Deze probeer ik maandelijks terug te laten komen! Eens in de maand zal ik aan jullie een dagelijkse outfit laten zien. Misschien met de feestdagen meer, want dan komen de bijzondere outfits natuurlijk tevoorschijn! Wanneer het nog te koop is zal ik het kledingstuk linken. Ik zal sowieso vertellen waar ik het kledingstuk vandaan heb.

 Longsleeve Lany van America Today

Mijn liefde voor kolletjes gaat diep. Mijn liefde voor mooie kolletjes, die mooi blijven, gaat diep. Zo had ik op internet kolletjes gezien bij de America Today die ik graag wilde proberen. Er zijn meerdere kleuren te koop. Mijn groen met zwarte strepen kan ik niet meer vinden. De wijnrode variant heb ik ook en staat wel nog op de site. Ik draag op de foto de kol in een xs. Hij sluit dan mooi aan, is lang genoeg om in mijn broeken te stoppen en de mouwen zijn ook fijn lang. De kwaliteit is ook goed! Ik heb ze al een aantal keren gedragen en ook gewassen, maar de pasvorm blijft mooi en de stof gaat niet vilten.

Longsleeve Lany van de America Today: € 24,99 

Jeans van G-star

Al eerder heb ik een blog geschreven over jeans voor dummies. Toen sprak ik al heel enthousiast over deze broek. Ik had hem nog maar net en ik was er echt verliefd op. Jammer genoeg kan ik degene die ik aan heb niet meer linken. De washing en de coating is echt fantastisch. Het is semi-glimmend, zo leuk. Waarom mijn liefde voor deze broek? Het is een mooie skinny, met een mooie pasvorm en de taile is hoog. De taile is zelfs superhoog volgens de site van G-star. Goed, het is de 3301 Ultra High Super Skinny. Ze zijn er in meerdere kleuren en washings. Elk seizoen komen er nieuwe bij. Deze heb ik gekocht in de uitverkoop bij G-star zelf. De meest recente broeken heb ik gekocht in de outlets. Zoek je een mooie skinny die goed blijft zitten en fijn hoog zit? Dan is de 3301 zeker een aanrader. De prijs varieert, maar ligt gemiddeld rond de 130 euro. Dus, wacht tot de uitverkoop of ga naar de outlet! Scheelt je heel wat geld…

Timberland boots

Een investering die het waard is. Een tijdje geleden was ik wel eens ‘voetmodel’. Naja, ik trok schoenen aan en dan maakte iemand foto’s van de schoenen voor social media campagne. Zo verdiende ik cadeaubonnen van de Footlocker. Ik verdiende zodanig veel cadeaubonnen dat ik een paar Timberland kon halen! Even een dikke tip, probeer of je een kindermaat past van Timberland. Dan kan wel 100 euro op een paar schoenen schelen. Zo ook voor mij! Ik kocht ze in het zwart, omdat ze dan overal bij passen. Ze lopen heerlijk, blijven netjes en kunnen tegen water.

Timberland Icon 6-Inch Premium Boots Junior: € 139,95

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.