Nog meer La Mer

Voorlopig is dit echt mijn laatste blog over La Mer. Ik ben nu eenmaal een type die ineens een verzameldrang krijgt, als ik enthousiast ben over een merk. Al helemaal over een merk dat eindelijk werkt voor mijn gezicht na jaren lang ellende, zoals La Mer. Ondertussen zijn de producten die ik wilde proberen langsgekomen in een full size of in een mini. Als aller laatste was ik benieuwd naar hun The Oil Absorbing Tonic en The Intensive Revitalizing Mask.

The Oil Absorbing Tonic

The Oil Absorbing Tonic, zonder te schudden

Na het reinigen van je gezicht, wordt het aangeraden om je gezicht “voor te bereiden” op de volgende producten. Door een toner te gebruiken, maak je je huid klaar om de volgende producten beter op te laten nemen in je huid. Ik gebruik standaard naar volle tevredenheid The Tonic. Toch was ik benieuwd naar hun andere variant, want ik wil graag de poriën op mijn wangen minder zichtbaar. Wat staat er op de site? Brengt balans en vermindert overtollig talg. Ik wilde het vooral proberen op de plekken waar ik grove poriën heb en dus meer talg aanmaak (daardoor gaan ze open staan). Wat geven ze als volledige beschrijving? Deze verfrissende toner doordrenkt met algenextracten die glans in evenwicht brengen en overtollige talg helpen te reduceren, verjongt en herstelt de huid terwijl de poriën zichtbaar kleiner worden. Breng op de huid aan voor een zichtbaar matterend effect. Het ging er mij vooral om dat mijn porien inderdaad zichtbaar kleiner zouden worden.

Het gebruik van The Oil Absorbing Tonic

Uiteraard staat er op La Mer weer een gebruiksaanwijzing. Zachtjes schudden. Na het reinigen maakt u een katoenen watje vochtig en veegt u het zachtjes over het gezicht en de hals. Ook deze gebruik je dus na het reinigen, om je huid klaar te maken voor de volgende stappen. De eerste keer schrok ik van het product, omdat het mijn gezicht een branderig gevoel gaf. Het voelde te agressief. Ik wist direct dat het geen toner werd voor elke dag. Wel zag ik direct verschil in mijn gezicht. Mijn poriën leken inderdaad kleiner en mijn huid egaler. Kortom, het doet wat het beloofd, maar er lijkt een ingrediënt in te zitten wat mijn huid niet prettig vindt.

The Oil Absorbing Tonic, 200 ml, €95,- , via La Mer.

The Intensive Revitalising Mask

Zo wat had ik hier een zin in, een enorme luxe extra behandeling voor mijn gezicht. Mijn gezicht is vaak droog en alles wat helpt, wil ik proberen. Ik wil namelijk graag vaker foundation gebruiken en dat kan alleen als mijn gezicht niet zo droog is. Anders zie je de foundation op mijn gezicht liggen. Om mijn huid een extra vocht-boost te geven, bestelde ik dit masker. Wat zegt La Mer? Crèmemasker dat u niet hoeft af te spoelen en dat energie geeft, ontwaakt en beschermt. Heek bijzonder, een masker dat je daarna er niet hoeft af te spoelen. Het is dan ook wat sneller en makkelijker te gebruiken. Hoe omschrijft La Mer het product? Dit revitaliserende crèmemasker verkwikt, verstevigt en beschermt, en doordrenkt de huid met een vitale look. In slechts 8 minuten ziet de huid er gezond en verfrist uit, en straalt van binnenuit. Deze behandeling met gepatenteerde fermenten neutraliseert vrije radicalen om de huid te beschermen tegen de oorzaken van huidveroudering. Hoe luxe klinkt dit voor je gezicht? Heerlijk toch.

Het gebruik van The Intensive Revitalising Mask

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.