In de bestelling

Sinds een paar weken ben ik enorm actief op YouTube met het kijken van filmpjes over make-up producten. Ik volg nu best wat beautybloggers en haal daar veel inspiratie vandaan. Via die weg kom ik ook op producten die niet zo main stream zijn, maar de zogeheten Indie Brands. De meeste bestellingen van Indie Brands komen vanuit het buitenland en daardoor duurt het vrij lang voordat ze in Nederland zijn. Daarom leek het mij leuk om jullie een soort preview te geven van de producten die onderweg zijn naar Nederland. Er zitten twee main stream merken tussen en voor nu maar een Indie Brand. Al moet ik mij wel inhouden om niets van een tweede Indie Brand te bestellen…

ColourPop

Dit is zo een merk waar ik enorm veel goede berichten over heb gehoord op YouTube, maar ook op diverse sites. ColourPop blijkt een relatief goedkoop merk te zijn, maar met hoge kwaliteit producten. Met name de oogschaduws en de lip producten schijnen erg goed te zijn. De verzendkosten vanuit de USA en het betalen van invoerrechten hield mij altijd een beetje tegen. Totdat ColourPop ging samenwerken met Disney. Ze brachten een Disney Designer collectie uit. Jammer genoeg was ik twee uur te laat met bestellen en kon ik maar 1 van de lipsticks bestellen. Boven de 50 dollar is het gratis internationaal verzenden, maar denk er wel aan dat er in Nederland nog invoerrechten van 21% bij komen. Wat heb ik besteld?

It’s a Princess Thing Pressed Powder Shadow Palette $20,-

In dit palette zitten in totaal 15 oogschaduws. Het zijn matte, metallic en satin kleuren. Dus een fijne variatie. Sprak de inhoud van het palette mij enorm aan? Megh. Er had van mij meer kleur in gemogen, want die standaard kleuren heb ik nu wel. Daarentegen is de verpakking prachtig en is het palette door de kleuren wel dagelijks te gebruiken. Ik ben enorm benieuwd naar de kwaliteit. Ben ik enthousiast? Tot nu toe wel. Kan niet wachten tot ik het kan swatchen. Ik hoop ook dat mijn Disney swatch stencils binnen zijn uit Nieuw Zeeland!

Super Shock Shadow (2,1 g) $ 5,- in Be Our Guest, A Whole New World en Under the Sea

  

Wanneer je op YouTube naar make-up stashes kijkt van Beautybloggers, dan zie je best wel vaak lades vol met deze losse oogschaduws en dat ze super enthousiast zijn. Om het gemis van kleur in het palette te compenseren, kocht ik deze drie opvallende kleuren. Be Our Guest is een helder roze, A Whole New World een licht paars (lila) en Under the Sea een opvallend turquoise. Ik denk dat dit mooie aanvulling is op het palette en dit mooie mogelijkheden zijn om een prinsessen look te maken. De verpakking is ook fantastisch, want het Disney kasteel staat voorop (op de deksel). Awesome.

Creme Lux Lipstick (3,5 g) $ 7,- in Cinderella

Om eerlijk te zijn, was dit niet een kleur die op mijn verlanglijst stond. Ik merk namelijk dat ik de roze kleuren minder pak en ik er ook al vrij veel van heb. De kleuren Belle en Ariel stonden zeker hoger op mijn lijstje. Desalniettemin ben ik blij met Cinderella. Het is zeker een mooie kleur om te hebben en ben benieuwd naar de kwaliteit van de lipstick. Cinderella was dus de enige kleur die in twee uur na de lancering nog kon bestellen.

The Zodiac Pressed Powder Shadow Palette $ 18,-

Dit palette kwam erbij, omdat ik (door mijn timing) niet aan 50 dollar kwam met de Disney producten. Daarom besloot ik nog een ander palette uit te zoeken en daar een kortingscode voor te gebruiken. Veel YouTubers hebben een kortingscode die veelal op de meeste producten werkt. Dus echt even Googelen voordat je besteld. We weten allemaal dat de sterren trend nogal groot was. ColourPop deed dan ook graag mee. Dit was gelukkig ook een van de palettes met de meest bijzondere kleuren. De rest (in mijn ogen) waren voor mij door de kleuren niet zo interessant. Een mooie gelegenheid om ook een regulier palette van Colourpop te bestellen.

Colourpop is gewoon via hun eigen site te bestellen. 

Blust Tribe

Er is een YouTuber waar ik op dit moment echt blij van wordt, Angelica Nyqvist. Zij is een Zweedse Beautyblogger en ik ben dol op haar. Toen ik een filmpje van haar voor het eerst zag appte ik mijn vriend: Dit ben ik, maar dan met een prachtige upgrade. Ook haar fantastische gezichten wanneer ze praat en haar heerlijke maniertjes. Gelukkig praat ze in het Engels, maar behandeld ze ook minder bekende producten. Zo ben ik via haar op Blush Tribe gekomen. Ze hebben niet echt een eigen site, maar verlopen via Tictail. Dat is een soort Etsy. Blush Tribe sprak mij aan wegens de felle kleuren, blijkbaar goede kwaliteit en niet al te hoge prijzen. De producten komen uit de UK, daarom zit er wel 9 euro verzendkosten aan verbonden, maar geen invoerrechten. Denk er ook weer aan om voor een kortingscode te zoeken!

The Hasina 2 Palette € 28,- 

Blush Tribe sprak mij aan door hun gebruik van kleuren. Het zijn niet die warme bruin tinten waar we al tijden mee worden doodgegooid, maar BAM, kleur. Heerlijk! Jammer dat we in de herfst zitten, want ik zal dan veel kleuren nog niet veel gebruiken. Al is dit palette met de groen- en blauwtinten zeker niet verkeerd wanneer de zon niet schijnt. Ook de paarstinten hebben een koele ondertoon, waardoor het geen gekke kleuren zijn voor in de herfst en winter. Oef, hoe mooi zouden die zijn wanneer het sneeuwt. Alleen de zwarte kleur had voor mij niet gehoeven. Dit palette bevat 8 matte kleuren en 7 glimmende kleuren. Het palette wordt vanaf 15 oktober verzonden.

The Hasina Palette € 28,- 

Dit palette is de voorloper van nummer 2 (JOH, je meent het). Zelf denk ik dat dit de zomervariant is, want man wat een levendige kleuren. Het is zeker een palette die niet voor iedereen geschikt is. Je moet van kleur houden, heel veel kleur en heftige kleuren. Dit is zeker een palette voor mij. Ook in dit palette zitten 8 matte kleuren en 7 glimmende kleuren. In eerste instantie was dit het palette die ik het liefste wilde hebben, maar was lange tijd uitverkocht. Gelukkig kreeg ik laatst een melding dat ik hem weer kon bestellen. Het is wel even wachten, want het palette wordt pas begin december verzonden. Alleen ik wilde niet het risico nemen het palette weer te missen!

Huda Beauty

Je zal misschien wel denken, waarom staat deze er tussen? Nou, ik heb een risico genomen via Tictail. Althans, ik vind het een risico. Ik zeg namelijk altijd, als het TE goedkoop is, kan het bijna niet goed zijn. Ik kwam namelijk een shop tegen die heel veel High End producten verkocht voor ruim de helft van de prijs. Ehm, kan dat wel goed zijn/gaan? Toch besloot ik er voor die 35 euro er voor te gaan. Aangezien bijna alle beoordelingen goed waren. Het waren ook niet maar een paar beoordelingen, maar serieus veel. Dus, als dit goed gaat, heb ik straks voor 35 euro een palette van Huda Beauty. Als dit trouwens wel goed gaat, volgen er nog veel meer bestellingen.

Huda Beauty Rose Gold Remastered

Na mijn Desert Dusk palette, staat deze hoog op mijn verlanglijst. Het zal wel altijd een merk blijven die ik vrij laat na releases zou kopen, omdat het via een site is zonder een vorm van korting en het niet de goedkoopste producten zijn. Ook zijn sommige oogschaduws niet makkelijk in gebruik. Houdt mij niet echt tegen, want soms vind ik het heerlijk om uitgebreid met mijn make-up bezig te zijn. De berichten over dit palette zijn niet altijd even goed, maar voor dit geld (als het zo waar aankomt) wil ik het zeker een kans geven.

Huidige status

ColourPop besteld op 28 september 2018.
Laatste bericht: 6 oktober, het product is aangekomen in Nederland.
Verzending vanuit USA.

Blush Tribe besteld op 4 oktober 2018.
Moet nog verzonden worden, 15 oktober 2018.
Verzending vanuit UK.

Blush Tribe besteld op 8 oktober 2018. 
Moet nog verzonden worden, 10 december 2018.
Verzending vanuit UK.

Huda Beauty besteld op 4 oktober.
Laatste bericht: 6 oktober, product heeft het magazijn in Frankrijk verlaten.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.