About me

Hey,

Als aller eerste, wat leuk dat je benieuwd bent naar mij en heb besloten om wat meer te weten te komen. Ik moet toegeven dat ik persoonlijk dit het moeilijkste vind om te doen, ‘vertel eens wat over jezelf’. De meest gehekelde zin in een sollicitatie. Goed, ik zal een poging doen.

Jullie maken kennis met Rosemarie, wat uiteraard wordt afgekort naar Roos. Eigenlijk noemt alleen mijn moeder mij Rosemarie en voor de rest weten weinige dat ik Rosemarie heet. Oh, daar hebben we meteen de reden waarom mijn site Just Roos heet. Geen Rosemarie, gewoon Roos. Op dit moment ben ik 28 jaar en woon in Egmond aan den Hoef samen met mijn vriend. In augustus 2019 ben ik aan mijn derde schooljaar als leerkracht begonnen.

In je leven zijn er momenten dat je aan andere mensen moet vragen om jou te beschrijven of dat je jezelf moet beschrijven (hoe rampzalig is dat). Op dit moment kan ik een paar dingen noemen die herhaaldelijk over mij zijn gezegd en blijkbaar kenmerken. Wanneer je mij ontmoet kan het zijn dat je mij vrolijk, open, spontaan en een authentiek mens vindt. Gelukkig ben ik het tot zover best met deze kenmerken eens en is het glas bij mij altijd halfvol.

Heb ik ook vrije tijd? Zeker. Doe ik ook dingen in mijn vrije tijd? Dat zelfs ook en veelal samen met Jesse. Samen met hem onderneem ik graag avonturen van het kopen van sokken naar op reis gaan naar exotische plekken. Ben ik ook wel eens alleen? Ja. Doe ik ook wat wanneer ik alleen ben? Nou, dit, schrijven, schrijven in mijn dagboek, naar hartelust kijken naar series en films, tekenen (dat veel te weinig) en lezen. Niet heel veel spannends, maar voor mij spannend genoeg en het maakt mij blij.

Hou mij in de gaten. Lees, lees nog meer en je zal mij nog beter leren kennen.

Enjoy <3