MAC Wakanda forever

Mijn enthousiasme voor MAC producten zal altijd blijven, maar wanneer ze met hele vette limited editions komen, laait mijn enthousiasme nog meer op. Al helemaal wanneer ze samenwerken met Disney of met Marvel. In dit geval werken ze samen met Marvel en hebben ze producten uitgebracht met een Wakanda thema. Wie de films niet kent? Er wordt enthousiast gebruik gemaakt van gekleurde make-up. Het verbaasde mij dan ook niet dat er veel fel-gekleurde producten in de collectie zitten. Toch kocht ik twee vrij brave, draagbare producten.

Love Me Liquid Lipcolour in Show Off

Ik ben echt dol, ik herhaal dol, op hun lipproducten. Ik heb oprecht een la vol met MAX lipsticks en daarom beslis ik tegenwoordig heel bewust, wat ik wel en niet koop. Hun ‘gewone’ lipsticks uit de MAC Wakanda collectie, waren het dit keer niet voor mij. Ik heb al vergelijkbare kleuren, dus koos ik voor iets anders. Een Love Me Liquid Lipcolour in de kleur Show Off. Dit product was voor mij nieuw, maar zag er erg mooi en comfortabel uit. Het is een prachtige brons rode kleur met een prachtige glans erin, maar wel met een satin finish. Dit lipproduct hydrateert door de formule waar onder andere shea boter en arganolie in zit verwerkt.

MAC Love Me Liquid Lipcolour in Show Off, 3,1 ml , €28,- via de Douglas

Liquidlast Liner in de kleur Wakanda Tradition

Gekleurde eyeliners zijn zeg maar mijn ding. Helaas maak ik ze meestal niet op, voordat ze slecht worden. Dus ik had een nieuwe witte eyeliner nodig, want die van Urban Decay kon echt niet meer. Dus toen ik aan het scrollen was door de Wakanda Forever collectie, kwam het goed uit dat er een witte eyeliner tussen zat en ook nog eens in een limited verpakking.
Als het goed is, is de eyeliner waterproof, blijft het tot wel 24 uur zitten en breng je het moeiteloos aan. Ook dit product van MAC was voor mij bekend, dus ik probeerde het graag uit.

Liquidlast Liner in Wakanda Tradition, 2,5 ml, €24,- via de Douglas.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.