Make-up mania: Huda Beauty Emerald Obsessions

De verpakking

Het merk Huda Beauty is jullie vast niet ontgaan. De grote paletten, zoals Desert Dusk, zijn ondertussen bijna cult favorites geworden in de beauty wereld. Ze zijn alleen zo een enorme aanschaf, dat ze zeker op mijn lijst staan, maar ik ze niet zo snel zal aanschaffen. Toen kwamen deze kleine beauty’s in de verkoop! Het waren ook precies de kleuren die ik zocht in een palette. Ik was opzoek naar BAM kleuren voor in mijn collectie, kleuren die ik nog niet had. Als eerste kocht ik de groene variant, omdat ik nog niets vergelijkbaars had. De buitenkant is van een zacht karton en heeft een diamant op de voorkant die zelfs kan schitteren. Het zijn kleine paletten die niet groter zijn dan mijn handpalm. Toch zit er nog een kleine spiegel in het palette en negen verschillende oogschaduws. 

Wat zit er in? 

Zoals je vast kan zien, zijn het negen verschillende kleuren. Er is gekozen voor koele groene kleuren. Deels was de kwaliteit super, maar deels ook niet. Dit is ook duidelijk terug te zien aan de swatches. Van de tweede kleur en de zevende kleur. Allebei mat en allebei, met weinig pigmentatie. Het is opbouwen, opbouwen en opbouwen wanneer je effect wil zien. Ik ben wel echt onder de indruk van de matte zesde kleur en de metallic derde en vijfde kleur. wajoo! Dit is precies wat ik wilde. 
Het is een korte post, maar het is dan ook een klein palette. Conclusie? Jammer van twee slecht presterende kleuren, maar de rest is echt prachtig op het oog. 

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.