Pandora update: Star Wars

Star Wars kijk ik graag en volg ik ook al sinds mijn jeugd. Je kan wel zeggen dat ik fan ben. Ik werd dan ook helemaal wild, toen Pandora met een Star Wars collectie kwam. Langzaam en zeker wordt deze collectie bij Pandora aangevuld. Ondertussen heb ik al een leuk aantal bedels en ondertussen staan er ook zeker weer nieuwe op mijn lijstje.

De complete armband

Van links naar rechts: Darth Vader, Grogu, de Millennium Falcon C-3PO en R2-D2, R2-D2 groot, Star Wars logo en BB-8

De Star Wars bedels

Sinds mijn vorige blog zijn er zo te zien drie stuks bijgekomen. Ze zitten nog steeds aan de leren armband, maar ik hoop ooit een Star Wars armband te kopen. Als eerste zie je de helm van Darth Vader die in de laatste zes films, op volgorde van kijken, een grote rol speelt.
Daarnaast zien we Grogu, die bekend staat als baby-yoda. Grogu komt niet voor in de films, maar wel in de serie The Mandalorian. Ondertussen zijn daar al twee seizoenen van verschenen en (spoiler) komt in ieder geval de Mandalorion ook voor in The Book of Boba Fett.
Vervolgens de Millennium Falcon. Mijn bedel is gekocht in Disneyland Parijs en het verschil is de kleur van het logo. Ook dit ruimteschip speelt een grote rol in de films, vooral in de laatste zes films. Uiteraard ook in de film Han Solo.
Wie kent C3-PO niet of R2-D2. Deze twee droids komen in al de negen films voor en maken zelfs een verschijnen in de serie The Mandalorion.
De volgende bedel is R2-D2 in het groot. Echt heel schetig, de “benen” kunnen heen en weer gaan.
Daarna natuurlijk het logo van Star Wars in het goud.
Als laatste BB-8, deze droide peelt een grote rol in de laatste drie films.

De meeste bedels zijn nog te koop!

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.