Make-up Mania: Certifeye The Dynasty palette

Soms ben ik YouTube enorm dankbaar voor mijn nieuwe virtuele make-up vrienden. Dan kom je namelijk nog eens achter niet zulke grote merken die mooie dringen uitbrengen. Zo kwam ik achter het merk Certifeye. Een merk uit de UK dat verkocht wordt via de site Tictail. Eerst was ik wat wantrouwig, maar tot nu toe is alles gewoon binnen gekomen. Het is een klein merk, dus sommige dingen raken snel uitverkocht. Af en toe kijken is zeker de moeite waard! Zo liet ik twee paletten komen. De ene al ruim voor december en de andere in februari.

Certifeye The Dynasty Palette

Voor een nog niet zo een groot merk, is de verpakking best wel prima. het is niet van plastic, maar van een soort karton. Het voelt zacht aan, maar ook stevig. Wel meteen een kritische noot, want een witte verpakking van karton, eh, niet helemaal handig. De oogschaduws vlekken namelijk door het product wat los komt als je er met een kwast in gaat. De afbeelding voorop geeft mij een sprookjes vibe en dat komt deels terug in het palette terug. Geen spiegel, maar dat vind ik persoonlijk geen minpunt.

De binnenkant

Binnenkant van de Dynasty

Raadt eens waarom ik dit palette wilde? Juist. Kleur. Het is oprecht een explosie van kleur. In totaal 18 kleuren. Zes rijen van die kleuren. Je kan het palette in groepjes van drie verdelen voor een look, maar ook in twee delen. Elke rij van drie heeft een shimmer en twee matte kleuren. Daar gaan we, rij voor rij:

Van de week heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van dit palette. Ik had een groen shirt aan en wilde graag een bijpassende look maken. Daar gebruikte ik Glisten, Opulence en Emerald voor. De pigmentatie is echt ongelofelijk goed. Sommige kleuren zijn echt moeilijk om goed te ontwikkelen, zoals geel en rood. Toch heeft Certifye het voor elkaar gekregen om een goed presterende rood te ontwikkelen.
De eerste rij oogschaduws, van boven naar beneden, zijn allemaal shimmers. Het gaat dan om: Gem, Mantile, Jewel, Wealth, Opal en Glisten. De andere kleuren zijn mat. Het is voor een nog niet heel bekend merk, echt een goed palette met fantastische pigmentatie. Alleen Gem en Wealth vond ik lastig in gebruik.

Certifeye is sinds een paar weken te koop via de Beauty Bay. Het palette kost net geen 34 euro en the Dynasty Palette is nog via Beauty Bay verkrijgbaar.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.