Make-up mania: The Sweet Smell of Christmas by Too Faced

At first

Hoe fijn is het dat wij in Nedeland op de gewone manier aan producten van Too Faced kunnen krijgen. Je kan het standaard assortiment bestellen via de webshop van de Douglas. Meerdere Douglas winkels hebben ondertussen ook al een Too Faced corner. Meerdere filialen in Amsterdam en Utrecht verkopen nu Too Faced, ook in Den Haag en Amstelveen. Op de site kan je kijken waar een artikel van Too Faced eventueel beschikbaar is. Het is wel nog zo dat limited editions nog lastig te krijgen zijn. Soms verschijnt er wat op Douglas, maar verdwijnt ook weer in no time. Dan is het veelal al weer uitverkocht. De beste kans heb je in een winkel. Zo bemachtigde ik deze drie limited editions in Utrecht.

The Sweet Smell of Christmas, holiday gift set

Op het internet gonsde het van de berichten over deze set. Bijna elke Beauty lover had deze set op zijn of haar holiday wishlist staan. Het is een set met vier deluxe mini liquid lipsticks. In deze set zitten dan ook vier unieke kleuren speciaal ontworpen voor de feestdagen. Het zijn ook vier unieke geuren! Er zitten vier kleuren in de set, van links naar rechts: Pumpkin Spice, Sugar Cookie, Cinnamon Bear en Hot Buttered Rum. Elke lipstick ruikt ook waarnaar de kleur vernoemd is. Het is een sterke geur, dus je moet er wel van houden. Het blijft namelijk erg lang hangen! Al de lipsticks hebben een matte finish.

Pumpkin Spice

 

Wanneer de herfst goed begonnen is, staan er veel dames in de rij. Waarom staan ze in de rij? Voor de Pumpkin Spice Latte. Too Faced is hierop ingesprongen en heeft een kleur uitgebracht, Pumkin Spice. Zo, het ruikt er ook erg sterk naar! Gelukkig ook niet al te kunstmatig. Het is een roze bruine kleur, met een hint van oranje!

Sugar Cookie

 

Een nude kleur, met een roze ondertoon. Je kan het ook een beige noemen.  Het is wel een wat koelere kleur. Het is even proberen of het goed bij de kleur van je gezicht pas. Het is een kleur voor every day. Een kleur om te dragen bij een heftige oog look of gewoon voor overdag.

Cinnamon Bear

 

Natuurlijk hoort er ook een rode kleur in een holiday set. De Kerst is niet compleet zonder een rode lipkleur. De liquid lipstick is dieprood en heeft een warme ondertoon. Ik adviseer wel om deze kleur te dragen met een lipliner, want de donkere kleuren willen nog wel eens gaan bloeden.

Hot Buttered Rum

 

Een prachtige karamel kleur. Ook weer een kleur dat een nude genoemd kan worden, want het is een medium bruin. Ook deze adviseer ik om met een lipliner te dragen. Deze kleur wil na het drogen nog wel eens gaan bloeden. Een mooie kleur, die veel mensen goed zal staan.

Kortom

Het is zeker een set die het enthousiasme waard was en nog is. Het zijn geen full size lipsticks, maar deze deluxe sizes, daar heb je echt genoeg aan voor een hele hele lange periode. Jammer genoeg weet ik niet meer zeker wat ze hebben gekost, maar ik dacht zo een 20 euro. Je krijgt zeker waar voor je geld!

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.