Marc Jacobs Daisy Twinkle

Let’s Twinkle

Jullie weten ondertussen wel dat ik dol ben op de geuren van Marc Jacobs (en de tassen). Over vele van de geuren heb ik al een blog geschreven. Over bijvoorbeeld de twee Decadence geuren, maar ook een mini-reeks over meerdere Daisy geuren. Marc Jacobs is goed in het uitbrengen van meerdere varianten van een goed lopende geur/lijn. De Daisy family blijft maar uitbreiden! Zo kwam hij ook weer met een prachtige nieuwe Daisy versie met weer een fantastische flacon en dop.

Daisy Marc Jacobs Twinkle

Ooooo, wat is het weer een heerlijke flacon! De flacon is zacht paars, bijna pastel kleur. De dop is hetzelfde als de originele Daisy, maar dan is de grootste bloem paars. De middelste heeft gouden glitters en de kleinste pastel geel. Prachtig, de vormgeving is weer on point. Deze geur hoort bij mooi weer en de zwoele zomeravonden. Het is een frisse, bloemige geur.

 

Topnoten: wilde bes, zwarte kers.
Hartnoten: vioolblad, witte bloemen.
Basisnoten: blank hout, opgeklopte bessenmouse.

Het is zeker een geur om lekker riant mee te sprayen en van te genieten. Gelukkig is het niet te zwaar en een goede combinatie met een luchtige outfit. Flaneer, geniet en neem een cocktail. Marc Jacobs heeft het weer goed gedaan.

Het was kort, maar krachtig!

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.