Nieuw! MAC Boom Boom Bloom

Afgelopen maand is MAC met een voorjaarscollectie uitgekomen, genaamd Boom Boom Bloom. Het is een collectie die direct met de sneak peeks goed werd ontvangen. De collectie bestaat dit keer uit een Fix+, verschillende lipsticks, een x9 oogschaduw palette, twee highlighters en een strobe cream. Toch staat mij ook bij dat ze lipglosses hebben gelanceerd, maar die heb ik nog nauwelijks gezien. Ik bestelde de eerste dag dat het online stond, meteen één van de highlighters en één van de lipsticks. Ik stond laatst met het oogschaduw palette in mijn handen, maar gaf de voorkeur aan een andere. Zie hier een deel van de vrolijke voorjaarscollectie van MAC. Allemaal met een limited edition verpakking.

Lipstick in Wagasa Twirl

Voor mij is dit één van de mooiste verpakkingen die MAC heeft gedaan. De witte huls is zo classy en dan met die zachtroze bloemblaadjes. De zachte bloesem op de verpakking maakt het bijna perfect. Vier van de vijf lipsticks hebben een matte finish, Wasaga Twirl is er daar één van. De lipstick is roze met een blauwe ondertoon. De kleur is bijna oudroze te noemen. Ondanks de matte finish, lijkt het een parelmoerachtug effect te hebben. Een mooi aanwinst voor mijn collectie.
Wagasa Twirl is voor 19,50 euro nog beschikbaar via de Bijenkorf. Wees er snel bij, want de collectie gaat enorm hard.

Highlighter in Fleur Real

Er was één hele kritische noot betreft deze collectie en de highlighters. Om eerlijk te zijn had ik dit niet meer verwacht van MAC, maar het is niet anders. Om jullie niet langer in spanning te houden, die prachtige glitter, is een overspray. Enorm jammer, maar het dat doet niet af aan de kleur die eronder zit. Dit is de pastel roze variant. Ondanks de overspray, is het een mooie highlighter. Toch is het geen bijzondere highlight, zonder de overspray.
De highlighter is nog op verschillende sites te koop voor 29 euro. Ook nog via de site van MAC zelf.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.