Nieuwe aanwinsten: Pandora Disney bedels

Mijn Pandora collectie groeit en groeit

Er zijn van die momenten dat ik weken niets koop. Dan ben ik vaak te druk met andere dingen (dan winkelen) of andere dingen hebben mijn interessen. Ruim een week geleden was ik voor het eerst in tijden weer in Haarlem stad. Toen besloot ik om even bij de Pandora winkel te gaan gluren. Het bleef niet alleen bij gluren. Ik ging weer uit mijn dak.

Disney, Tinkelbel ster

Wat was ik enthousiast. Een paar dagen voordat ik in de Pandora winkel kwam, hadden ze nieuwe collecties binnen. Zo ook een nieuwe collectie van Disney! ZO ENTHOUSIAST. Ik wist direct dat ik iets wilde hebben met het Tinkelbel thema. Het was best makkelijk, omdat de meeste Tinkelbel bedels hangen en daar vind ik mezelf niet het type voor. Zo besloot ik om voor deze prachtige ster te gaan. Er zit kleur in (wat ik zo min mogelijk wil), maar ik vind het subtiel genoeg. De voorkant laat Tinkelbel in de ster zien en op de achterkant staat een tekst. ‘Faith, Trust & Pixie Dust’.

Disney, Winnie de Poeh

Pandora heeft uit een nieuw vaatje getapt. De klassieker Winnie de Poeh is toegevoegd! De klassieke karakters zijn nu te koop als bedel. Winnie de Poeh heeft twee bedels gekregen. De ene bedel is een portret van Winnie. De andere bedel is Winnie die uit een honingpot snoept. Te schattig. Toch ben ik voor het portret gegaan. Waarom? Ik heb natuurlijk al de twee portretten en met deze blijf ik in dezelfde lijn.

Disney, Tijgertje

Wat was ik boos zeg. Ik mocht voor Valentijn nog een bedel uitzoeken en ik besloot voor nog een Winnie de Poeh karakter te gaan. Ze hadden de meest schattige Eeyore. Zo ontzettend schattig. Eigenlijk was ik al de Pandora winkel uit, maar voor deze ging ik toch nog terug. Dus ik zei tegen de medewerker, ik wil graag Eeyore. Kom ik thuis, even serieus, zit Tijgertje erin! Tijgertje is natuurlijk ook fantastisch, alleen ik wilde zo graag Eeyore eerst. Achja. Daar zit Tijgertje dan. Met een prachtige roze emaile bloem in zijn handen en een snoezige glimlach. Echt een heerlijke aanwinst.

Disney, Eeyore

Goed, de volgende dag in Utrecht, kwam Eeyore er ook. Hoppatee. Mijn Winnie de Poeh collectie was decadent binnen één weekwend compleet. Kijk hem nou ook zo schattig zitten. Ook hij heeft een roze detail. Pandora heeft hem zijn knal roze iconische strik gegeven, ook weer van emaille. Ik vind het maar knap hoe Pandora het voor elkaar krijgt de ethiek van de karakters te vangen in de bedels. Ze lijken zo! Echt ontzettend leuk.

Mijn Pandora armbanden

Benieuwd hoe ik nu mijn armbanden draag? Op dit moment heb ik een prinsessen armband en, tsja, overige Disney karakters armband. Ghehe. Wanneer je het ziet, is het duidelijk. Als eerste zie je de ‘overige’ armband en als tweede de prinsessen armband.

 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.