Pandora mania: Klassiekers

Soms heb je in het leven mazzel. Zo was ik in Londen en die hadden best wat bedels in de uitverkoop. Dat waren Donald Duck en Katrien. Ook kreeg ik eindelijk Knorretje. Nu zijn de klassieke Disney verhalen in mijn ogen compleet. Mickey en Minnie, Donald Duck en Katrien en Winnie de Poeh.

Donald Duck en Katrien

Beide bedels zijn volledig van zilver. Om eerlijk te zijn, stonden deze twee niet hoog op mijn lijst. Alleen deze portretten vond ik weer goed getroffen. Hetzelfde van Micky, Minnie en Winnie de Poeh. Ze maken nu deel uit van mijn klassieke Disney figuren armband. Ook kon ik ze voor 19 euro per stuk niet laten liggen. Het maakt de collectie toch weer meer compleet. Katrien is via de website van Pandora niet meer te koop. Donald Duck is nog wel beschikbaar voor 19 euro.

Knorretje

Ik miste echt nog één bedel van de Winnie de Poeh collectie. Knorretje. Op de één of andere manier kwam het er maar niet van dat deze aan mijn armband kwam. Andere bedels kocht of kreeg ik wel, alleen deze steeds maar niet. Nu ben ik blij om te laten zien dat deze eindelijk aan mijn armband kan! Nu is de Winnie de Poeh collectie in mijn ogen compleet. Winnie de Poeh hing er al aan samen met Iejoor. De bedel is van zilver en het roze is van emaille.
Knorretje is via Pandora voor 59 euro nog te koop.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.