Pandora uitbreiding!

De groeiende Pandora familie

Wanneer ik ergens echt een fan van ben, ontstaat er een verzameldrang. Dat heb ik met mijn MAc lipsticks, met make-up paletten en bikini’s. Zo nu ook Pandora. Op de één of andere manier is de collectie binnen ongeveer en half jaar iets te enthousiast gegroeid. Geloof me, dat weet ik zelf ook. Alleen die Disney bedels zijn zo enorm fantastisch en ik ben dol op sale. Ik weet nog goed dat een verkoopster zei: ‘Disney gaat nooit in de sale.’ Nou, raadt eens wat er naar mij toe is gekomen in de sale! Uiteraard niet alles wat ik laat zien, maar ik zal vermelden welke wel. Veel plezier!

Prinsessen en Disney classics

 

Mag ik jullie mijn twee armbanden presenteren. Jullie kennen hem al van een eerdere post, maar er zijn nu een aantal bedels eraan toegevoegd. Aan de linker kant kunnen jullie mijn prinsessen armband zien met de thema’s (vanaf rechts van de sluiting): Ariel, Tinkerbell, Assepoester, Belle en het Beest en Sneeuwwitje. Aan de rechter kant zien jullie mijn ‘klassieke’ armband (niet prinsessen armband). Vanaf de sluiting naar rechts: Winnie de Poeh, Mickey en Minnie en overige. Er is nog een derde (lege) armband, maar die kan nog  lang niet gevuld worden.

In de laatste sale

Sneeuwwitjes eerste kus

 

In eerste instantie had ik deze bedel niet uitgekozen, omdat je best wel goed moet kijken om te zien wat er op de afbeelding staat. Alleen deze was nu zo een mooie prijs, dat ik er eens goed naar heb gekeken. Op de afbeelding zie je Sneeuwwitje en de prins zich klaarmaken voor hun eerste kus. Dat staat er ook aan de zijkant van de bedel in het Engels: ‘Love’s First Kiss’. De gaatjes zijn dan ook hartjes. Super schattig en typisch Disney.

Mickey All Round Spacer

Ten eerste, deze kan ik niet meer vinden op de Nederlandse site. Het duurde ook even voordat ik deze in de sale in een winkel had gevonden. Op internet was hij snel uitverkocht en veel verkooppunten hadden de spacer niet meer. Alleen de spacer is voor mij een mooie aanwinst, de laatste voor mijn Mickey en Minnie thema. Toen we hem tegenkwamen in de Bijenkorf Amsterdam, ging de spacer mee. Ik wil mijn armband niet te vol, zodat ze nog kunnen schuiven. Dat vind ik namelijk prettig. De spacer hangt keurig tussen Minnie en de parelmoer Mickey in. Ik vind het een mooie plaats voor een subtiele, maar leuke spacer.

BlingBling

Cinderella’s Sprankelende Schoen

 

Deze komt uit Spanje! In Nederland is deze bedel vaak uitverkocht in de winkels, maar is wel gewoon online te koop. Mijn grootste thema aan mijn prinssen armband is Assepoester. Dit thema is zo goed als compleet met het schoentje van Assepoester. Hij is dan niet van glas, maar hij is wel prachtig versierd met blauwe steentjes en is super vrouwelijk. De bedel hangt tussen Cinderella’s Wens en Cinderella’s Droom.

Ariel’s Schelp

In eerste instantie dacht ik dat het een clip zou zijn, want het heeft een best wel duidelijk naad. Toen de verkoopster vertelde dat het een gewone bedel was, werd mijn enthousiasme niet heel veel minder. Ik vind het een mooie manier om Ariel te representeren, want de schelp is best iconisch. Naast deze wil ik alleen nog de hangende Ariel, dan is dit thema compleet. De schelp is mooi vormgegeven en de steentjes maken het mooi vrouwenlijk en glimmend.

Cuuuuute!

Tinkerbels Schoen

 

Dit was mijn eerste hangende bedel. Naast de ster van Tinkerbel vond ik dit de leukste voor mijn Tinkelbel thema. De jurken van de Disney collectie vond ik niets voor mij en ik was bang dat ik last zou hebben van een hangende bedel. De verkoopster zei, dat dit de goede bedel was om het te proberen. Hij is namelijk volledig glad en je heb een kleine kans om ermee te blijven haken. Een stervorm bijvoorbeeld is natuurlijk puntig en is het risico groter dat je ergens aan blijft hangen. Tot nu toe is dit één van mijn favoriete bedel en heb er compleet geen last van dat ie hangt.

Hieronder nog meer foto’s van mijn nieuwe aanwinsten!

 

 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.