Een nieuwe Marc Jacobs tas

De collectie groeit!

Dankzij VeraCamilla en haar blog, kwam ik er achter dat er dichtbij (zeg maar naast) Disneyland een outlet zit. Outlet,  La Vallée Village. Al snel wist ik dat ik moest gaan sparen, want ik wilde sowieso thuis komen met een nieuwe designer tas. Dit is zeker gelukt, maar het bleef er niet bij één… Bij deze mijn tweede, prachtige Marc Jacobs tas!

De keuzestress was enorm. Ze hadden meerdere kortingsacties. De meest voordelige was de 30% korting op de klassieke tassen van Marc Jabos. Zwarte tassen met gouden details. Ik zou gek zijn als ik het niet deed. Daarentegen was degene die ik als eerste had uitgezocht, het voordeligst, maar niet mijn favoriet. Als een kip zonder kop liep ik rond in die bloedhete winkel, van tas naar tas, van optie naar optie. Ik wilde een zwarte tas met zilverkleurige details en een ander model dan die ik thuis had. Uiteindelijk koos ik twee tassen uit om gebruik te maken van de combinatiedeal.

Zo zocht ik een prachtige zwarte leren schoudertas uit van Marc Jacobs. Zilverkleurige details en een lekker maatje waar mijn grote portemonnee goed in past! Aan de voorkant van de tas, op de klep, zit een klein vakje die open gaat met een zilveren rits. De klep sluit door middel van een stevige in de tas verwerkte magneet. Op de achterkant zit een wat groter vak die ook sluit met een magneet, heeft geen rits. Aan de binnenkant zitten drie vakjes, eentje die gesloten kan worden door middel van een rits en twee ervan zijn van die mobiele telefoons zakjes. De tas kan niet gedragen worden als een handtas, maar wel als een schoudertas. Het heeft een brede tweekleurige stoffen band. In het midden van de band loopt een witte streep en aan de buitenkanten zwart. Ik ben nu al dol op de tas. Het is een prettige maat, wat groter dan die ik al heb, zodat ik er meer in kan stoppen wanneer ik langer van huis weg ga.

Op de foto draag ik een tuniek van Gsus met een zwarte legging. De ring is van Kenzo en het horloge van Seiko. Deze Seiko kreeg ik van mijn ouders toen ik afstudeerde van de Middelbare school.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.