Nog meer Pandora

Gewoon, omdat het kan

December was voor mij bij uitstek een decadente maand. Zo decadent dat er heel wat Pandora bij is gekomen. Er zijn ook nog andere dingen bij gekomen, maar dat ga ik nog niet verklappen. Wegens de sale en het soms willen bereiken van een bepaald bedrag, kocht ik nog meer charms en twee clips.

Disney, Parelmoer Mickey silhouettes

Mooi in zijn eenvoud. Dit was de laatste binnen de Mickey collectie waarbij ik had: HEBBEN. Zoals ik als eerste schreef, mooi in zijn eenvoud. De charm is super eenvoudig, maar ook weer mooi en strak vormgegeven. Weer een mooie en volwassen manier om te laten zien dat ik van Disney hou. Het is zelfs een charm, die je aan een ‘niet volledige Disney armband’ kan dragen. Grotendeels is de charm van zilver en de titel zei het al, de rest van Parelmoer. Prachtig.

Facetten van winter, de maan en sterren

Sorry, de titel heb ik zelf verzonnen. Niet alle charms van Pandora staan namelijk online. Met kopen zie je namelijk niet duidelijk hoe de charm heet of uit welke collectie de charm komt. Ik weet bijna zeker dat de charm uit de collectie: Facetten van winter, komt. Online hebben de charms uit deze collectie namelijk dezelfde kleuren en ook wel thema. Ik viel direct op de kleur (ook al wilde ik geen kleur aan mijn armband) en de compositie van de hemellichamen. De voorkant is hetzelfde als de achterkant. Het is dus niet erg waneer de charm draait.

Opengewerkte hartjesbedel

Ik moest nog twee tientjes om aan een bedrag te komen waarbij ik iets gratis kreeg of een stempel meer kreeg op mijn spaarkaart. Vergeef me, maar ik weet niet meer precies waarom ik deze erbij deed. Ik vroeg om de goedkoopste bedels en toen kwam ze met onder andere deze. Weet je wat? Ik vind hem nog mooi ook. De titel zegt het al. Deze bedel heeft trouwens geen schroefdraad.

 

Wegens een fantastische actie bij Pandora, koos ik ook nog deze armband. Gewoon helemaal gratis! Deze gebruik ik nu om tijdelijk mijn Disney collectie te splitsen. Aan deze armband zitten mijn prinsessen bedels en aan de Mickey armband, de Mickey en Minnie bedels.

Binnenkort zal ik foto’s maken van mijn complete armbanden. Dan kunnen jullie zien hoe ik ze draag. Dat wilde ik nu nog niet doen, omdat ik er nog niet helemaal uit ben en het samenstellen best wel wat tijd kost.. Ghehe.

 

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.