MAC Stranger Things

Een artikel als dit is vrij lang geleden, een artikel over een nieuw collectie van MAC. Gekocht vlak na release nog wel! Stranger Things is een populaire serie op Netflix waar net seizoen van uit is gekomen. Ben ik fan? Nee, maar ik hou wel van goede samenwerkingen van MAC en mijn herontdekte liefde voor lipgloss. Wie had dat gedacht?

Stranger Things Lipglass in Eerie El

Het is een bekende formule van MAC. Het is een lipgloss met jojoba-olie om de lippen te verwachten en te voeden. De lipglass laat een langdurige glans achter. De lipglass is verpakt in een limited edition verpakking van dus Stranger Things. De dop is groen en op de rest van de verpakking staan tekeningen die te maken hebben met de school uit de serie.
Het product zelf is een licht tot medium koraal kleur, met een gemiddelde warme ondertoon met een cream finish. Dit product is limited edition.

MAC lipglass in Eerie El, 3,1 ml, €19,90 via de Douglas

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner

Al weken zie ik deze nieuwe release van MAC voorbij komen op social media en al weken is het niet verkrijgbaar in Nederland. Toen ik in Haarlem was, had de Douglas de eerste golf eyeliners binnengekregen.
Blijkbaar had ik even online moeten zoeken, want ik zie nu dat Zalando gewoon alle kleuren beschikbaar heeft..
In ieder geval stond ik lang te wikken en te wegen, want ze hadden niet de kleur waarmee ik wilde beginnen, wit. Ik wil namelijk al heel lang een goede eyeliner die in mijn waterlijn blijft zitten. Deze nieuwe eyeliner zou dat moeten doen. In Haarlem kocht ik de kleur, The Last Word, een donkere aqua kleur met een wat koele ondertoon. Er komen nog veel meer kleuren aan! Als deze eyeliner goed bevalt, wil ik zeker voor wit gaan en ook voor de donker rode.

MAC Colour Excess Gel Pencil Eyeliner, 0,35 g, €23,95 via Zalando

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.