Pandora Mania: Clips

Als er meer armbanden komen en meer bedels, komen er vanzelf meer clips bij. Jammer genoeg zijn de egale en gladde clips niet meer te koop. Ik moest op zoek naar een andere clip die ik makkelijk aan een armband kan doen. Zo kwam ik uit op een elegante clip met sierlijke groeven en twee clips voor aan mijn Mickey en Minnie armband.

Mickey en Minnie

Deze twee had ik al lange tijd op het oog. Ik vond ze perfect passen aan mijn armband met het Mickey en Minnie thema. Minnie heeft meerdere kleuren stenen. Het hoofd is wit en de strik is rood. Mickey is éénkleurig, gewoon wit. Aan beide kanten van de clip zit een afbeelding. Als de clip gedraaid is, zie je daardoor altijd een afbeelding. Mickey en Minnie zijn nog per stuk voor 69 euro te koop.

Clip met veren

Het zijn in mijn ogen elegante en makkelijkenclips. Ze zijn te combineren met elk thema en passen bijna wel bij elke armband. Wie weet komen er nog meer clips bij, maar dan wel met een duidelijk thema. Deze zijn van zilver en hebben glooiende groeven. De clip met veren zijn te koop voor 25 euro per stuk. Dit zijn één van de goedkoopste artikelen bij Pandora.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.