Pandora Mania: uit Disneyland

Wanneer ik in Disney ben of mijn vriend is in Disney, gaat er minimaal één Pandora aandenken mee naar huis. In Disneyland Parijs zijn er meerdere plekken waar de Disney x Pandora collectie in de vitrine ligt. Er is een winkel op Main Street, een winkel in het Studio’s Park en een vitrine in Disney Village. Er liggen vast ook nog plukjes collecties op andere plekken verdeeld, maar dit zijn de winkels waar ik ze veelal haal.

Pandora brengt speciaal voor de Disneyland parken bedels uit. Ik probeer eigenlijk altijd uit die collectie een nieuwe bedel mee te nemen. Soms zijn ze exclusief voor het park in Parijs en soms zijn ze wereldwijd in de parken te koop. Jammer genoeg weet ik niet meer van elke bedel of ze exclusief zijn voor Parijs of dat ze wereldwijd in de parken te koop zijn. Ik weet wel dat ik er heel blij mee ben!

Peter Pan en het piratenschip (gekocht in Parijs)
Het kasteel van Doornroosje (gekocht in Parijs)
Dansende Mickey en Minnie (gekocht in Parijs)
Mickey, Goofy en Donald Duck (gekocht in Parijs)
Armband met hartsluiting waar het kasteel op staat (gekocht in Parijs)
Schoen van Minnie Mouse (gekregen uit de US)
The Millennium Falcon (gekregen uit Parijs)

Op dit moment ben ik erg trots op de bedels uit Disneyland. Stuk voor stuk staan ze voor een mooie herinnering en ontzettend veel plezier. Ik weet nog goed hoe erg ik uit mijn dak ging toen ik voor het eerst de bedels in het Studio’s Park zag liggen en hoe trots ik op Peter Pan was. Om nog maar te zwijgen over het iconische kasteel dat ik nu aan een armband heb gangen.

Nog lang niet klaar…

Na de Corona crisis hoop ik weer snel naar Disneyland te mogen en een nieuwe bedel mee naar huis te nemen. Ik kan niet wachten tot ik weer met oren op door Disneyland kan lopen en zonder mondkapje. Mijn droom is ook zeker om nog eens naar Disney World te gaan in Orlando, maar, één ding tegelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Dan heb ik nog meer artikelen met mijn Pandora collectie. Hier was ik mee gestart.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.