Pandora mania: Outlet

Op dit moment koop ik weinig voor de volle mep. Ik vind het dan ook sport om te kijken waar ik spullen die ik echt leuk vind, voor minder dan halen. Eén of twee keer per jaar ga ik naar Roermond voor de outlet. Daar hebben ze ook de altijd drukke Pandora winkel. Na veel geduld en mensen duwen, kon ik samen met een vriendin een paar mooie stuks voor weinig bemachtigen.

Maximus

Hangende Maximus

Het lot wilde dat ik deze nog tegen kwam. Voor een kleine prijs kreeg ik dit paard in handen. Het duurde nog even voordat het kwartje viel. Wat!? Ik had gewoon Maximus van de film Rapunzel in handen. Nu is het nog wel wachten op meer bedels van Rapunzel, want ik wilde niet haar roze jurk aan mijn armband…

Let It Go

Let It Go

Een bekende kreet onder jeugd, maar ook volwassenen. Sinds 2013 (man wat gaat de tijd hard) is Frozen niet meer weg te denken en zijn we ook blij dat deel twee dit jaar in de bioscoop komt. Dit schatje heeft mij maar 15 euro gekost en paste mooi aan mijn prinsessen armband.

Beide bedels zijn jammer genoeg niet meer te koop.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.