Pandora update: Lion King en Frozen

Blijkbaar heb ik niet zoveel te updaten, want ik had alle bedels al van de Lion King, maar alleen de armband is een aanvulling. De armband met Simba op de sluiting kocht ik in de outlet van Pandora, in Roermond. Er staat ook een tekst op, remember who you are. Het is een ‘harde’ armband, een bangle.

De Lion King Armband

Van links naar rechts: Polished Feathered Clip, Simba, Pumbaa & Timon, The Lion King Simba, Simba & Mufasa Sunset, wit Madeliefje spacer en nog een clip.

Ik vind het leuk dat ik nu voor dit thema een armband heb die erbij hoort. Jammer genoeg is de armband niet meer online te krijgen. Je kan eventueel de outlet-winkels proberen van Pandora. Ook de bedels zijn via hun eigen site niet meer te krijgen. Ben je fan van deze klassieker? Dan hebben ze momenteel nog Simba als bedel en een Simba & Nala bedel in een hartvormige bedel.

De Frozen armband

Van links naar rechts: Polished Feathered Clip, Anna, LetIt Go, Olaf en nog een clip.

Lang was mijn enige bedel, de hartvormige Let It Go, ook gekocht in Roermond. Ik vond oprecht de bedels die uitkwamen met het thema Frozen, niet leuk of mooi genoeg. Toen kwamen Anna en Olaf uit, die ik de moeite waard vond. Anna kreeg ik voor Kerst en Olaf kocht ik zelf. De armband is al van een aantal seizoenen terug en is ook een bagle. De armband heeft een ster als sluiting met allemaal steentjes. Olaf is nog te koop via Pandora!

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.