Eervolle vermelding eyeliners

Er zijn er meer die werken

Na mijn vorige post over mijn favoriete manier van eyeliner aanbrengen en eyeliner producten, wilde ik toch nog een klein vervolg doen. Er zijn namelijk meer eyeliners in mijn bezit die niet uit hel komen en waar je ook een goede wing mee kan zetten. Hier ben ik wel achter gekomen door veel onderzoek te doen op internet en ook gewoon uitproberen. Als is uitproberen soms wel een dure hobby.

Dior

Ik vind het heel erg leuk om gekleurde eyeliner te gebruiken. Ik combineer het dan niet met heftige oogschaduw, maar met een bescheiden oogschaduw. Voor goed gekleurde/gepigmenteerde eyeliner  is het nogal een zoektocht. Vaak kom ik het tegen in de uitverkoop van seizoensproducten, zoals bij Dior. Op dit moment heb ik twee vloeibare eyeliners van Dior van de Dior Addict It-line serie. Deze eyeliner zit in het zwart standaard in de collectie. Ik heb daarentegen twee hele andere kleuren, knal roze (879) en fel indigo blauw (279). Ze zijn prijzig, bijna 40 euro per stuk. Alleen deze twee kocht ik met een goede korting, zo een 50% als ik mij dit goed herinner. Het is oprecht een fijne eyeliner. Perfecte pigmentatie en het glimt. Deze eyeliner ligt duidelijk op je ooglid en moet ook na het aanbrengen goed opdrogen. Vlekken is gauw gebeurd en je moet toch wel even oefenen met het zetten van een wing. Alleen, als ie eenmaal zit, is het de moeite waard.

Urban Decay

Dan heb ik sinds een paar maanden een serie eyeliners ontdekt van Urban Decay. Net even andere kleuren die moeilijk te vinden zijn, maar volgens swatches wel heel erg goed gepigmenteerd zijn. Het is de Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner. Een hele mond vol en je hoeft het ook zeker niet te onthouden. Gewoon onthouden dat de vloeibare eyeliners van Urban Decay zeker de moeite waard zijn. De volgende kleuren heb ik in bezit;

Zodiac
Een prachtige kleur die je dagelijks kan gebruiken. Het is zwarte eyeliner met een groene shimmer er doorheen. Schittert heerlijk!

Fireball
Een fantastische roze kleur dat hangt naar rood. Er zit duidelijk een gouden ondertoon in. Soms komt deze duidelijk op het ooglid en leeft de kleur. Pigmentatie is fantastisch goede dekking en droogt mooi op.

Goldrush
De naam zegt al genoeg. Blinkend goud, maar dan ook echt goud. Gekregen om te dragen bij een fantastische top met gouden sterren. Goede dekking en pigmentatie!

Retrograde 
Paars, diep paars. Bestelde ik via het internet zonder zelf geprobeerd te hebben. Deze viel mij tegen, omdat de kleur op het ooglid niet duidelijk naar voren komt.

Bump
Ik verwachtte heel veel van deze kleur en is waar gemaakt. Fantastich. Bump is wit. Ik gebruik deze niet alleen, maar zet dan een witte streep boven mijn zwarte wing en zo wordt het een tweekleurige wing. Persoonlijk ben ik er dol op. Je kan het niet altijd dragen, maar nu naar het voorjaar toe wel.

De kwaliteit van Urban Decay is goed. Probeer wel de kleuren eerst even op zijn minst op je hand uit, want niet elke kleur heeft hetzelfde impact of aanwezigheid. Ook bij deze eyeliner is het even oppassen, omdat het even nodig heeft om te drogen. Alleen, als het eenmaal zit, blijft het de hele dag goed zitten. Sommige gaan alleen een beetje rimpelen, maar minimaal.

Ik draag dan ook de felle kleuren niet altijd alleen, omdat de kleur dan niet goed overkomt. Het heeft vaak een tegenhanger nodig om tot zijn recht te komen. Voor Goldrush en Bump is dit zeker het geval. De roze van Dior heeft ook een zwarte streep nodig om een statement te kunnen maken. Je moet het durven, maar het is een subtiel detail waar bij mij goed op gereageerd wordt en zeker positief.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.