MAC x Whitney Houston

Al jaren hou ik een oogje op de limited editions van MAC. Al moet ik wel zeggen dat ik de afgelopen vijf jaar niet meer zo enthousiast ben als voorheen. Toch heb ik laatst make-up gekocht met het Wakanda thema en bestelde ik ook producten uit de Witney Houston collectie. Ik ga niet uitleggen wie Whitney Houston is, want ik hoop eigenlijk wel dat je dat weet en anders kan je het opzoeken.
Whitney Houston kwam in samenwerking met MAC uit met verschillende producten. Ik kocht wat ik het meeste zou gebruiken, een lipstick en een altijd prachtige blush.

Powder Blush in de kleur Nippy’s Pink Rose

De poederproducten van MAC, blijven altijd goed. Wil je in iets goed investeren, maar niet te spannend? Dan zit je met een blush, highlighter of bronzer, altijd goed bij MAC. Dus met weinig twijfel bestelde ik de Powder Blush in de kleur Nippy’s Pink Rose. De verpakking is van hars plastic en lekker glimmend goud. De deksel is doorzichtig, wat ik fijn vind, want dan kan je de kleur goed zien.
Helaas geen swatch, want ik wilde de ‘pan’ niet onnodig verpesten. Ik vind namelijk het effect van de handtekening in de poeder echt heel tof. Nippy’s Pink Rose, is een roze blush, met een perzik ondertoon en een goudkleurige glimmer.

MAC x Whitney Houston Powder Blush in Nippy’s Pink Rose, 6g, €27,- via MACcosmetics

Cremesheen lipstink in de kleur Nippy’s Moody Nude

Het was niet de kleur die ik wilde. De Bijenkorf is momenteel een beetje vreemd met het goede plaatje bij de goede kleur product te stoppen. Dat was ook met de bovenstaande blush. De afbeelding klopte met die ik nu heb, maar de kleur van de naam niet. Dan is het afwachten welke je binnen krijgt…
Ik had graag Nippy’s Rose willen hebben, want dat is een roze nude kleur met een frost finish. Ik kreeg daarentegen Nippy’s Moody Nude in een cremesheen finish.
Een cremesheen lipstick is niet zo gepigmenteerd en laat meer een waas van een kleur achter. Het is wel een mooie kleur, een warme bruinige nude kleur.

MAC x Whitney Houston Cremesheen lipstick in Nippy’s Moody Nude, 3g, €23,- via MACcosmetics helaas uitverkocht.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.