Perfect voor kerst: De Pandora Disney collectie

Eindelijk een mooie manier om mijn liefde voor Disney te laten zien

Iedereen weet van mijn liefde voor Disney af. Ik verzamel de dvd’s en je kan me bijna niet blijer zien dan in Disneyland Parijs. Al een tijdje had ik de Disney collectie van Pandora op het oog. Alleen de start van een Pandora armband is altijd zo een grote uitgave. Toch besloot ik om mijn eerste armband met charms te kopen. Waarom? Er was (is) een mooie actie bij Pandora. Bij besteding van 129 euro, een armband gratis. Mooi, dan kon ik ‘gratis’ een armband starten voor mijn ‘gewone’ charms.

Maastricht

Misschien was het de geur van sneeuw of al de gezelligheid, maar in Maastricht besloot ik ervoor te gaan. Het was best druk in de winkel, maar al snel werd ik vriendelijk geholpen door een Limburgse brunette met prachtige sproeten. Ik wist al wat ik wilde, dus het bezoek duurde niet lang. Er was wat informatie dat ik kreeg over Pandora (veiligheidsketting, clips, garantie, etc.) en vervolgens besloot ik gauw wat ik wilde hebben. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met twee armbanden, twee charms en één clip.

Disney, Mickey armband

Nee, ik wilde niet een ‘gewone’ armband voor mijn Disney charms, ik moest de Disney armband hebben. Er is ook een Belle en het Beest armband, maar die houdt zijn vorm vast (bangle) en dat vind ik niet prettig. Dus ik koos de zilveren Mickey armband met ronde sluiting waar allemaal kleine glinsterende Mickey’s op staan. ZO LEUK. Alleen de eerste versie van de armband heb ik al terug gebracht. De eerste ochtend dat ik de armband droeg (nog in Maastricht), viel de armband af toen ik mijn jas aan deed. Volgens de verkoopster (op de zaterdag) mocht dit zeker niet gebeuren. Na een aantal keer open en dicht doen in de winkel van exemplaar één, kreeg ik al snel een nieuwe. De sluiting ging inderdaad te snel open. Ik draag een 18 cm armband.

Disney, Mickey armband: 89 euro 

Disney, Cinderella’s Pompoen Koets

De eerste charm die mijn vriend aanwees, was de koets. Hij vond deze verreweg de mooiste. Je raadt het vast al, het was meteen de duurste. Ik wilde met deze nog even wachten, maar Jesse vond dat hij erbij hoorde. Dus voor ons tweejarig jubileum, kreeg ik een prachtige koets. De koets heeft geen schroefdraad, dus zal (indien hij niet op zijn plek wordt gehouden door andere charms of een clip) gaan schuiven. Mij werd daarom aan geraden om een clip te kopen. De clip klik je om het schroefdraad op de armband vast, zodat de charm niet van de armband kan vallen. Het is een eerste vorm van veiligheid. De koets is gewoonweg prachtig. Ultiem prinses en met super veel steentjes. Het kroontje bovenop is van goud, vandaar de prijs. Ik ben fan!

Disney, Cinderella’s Pompoen Koets: 89 euro

Disney, Mrs. Pott & Chip

Om bij het prinsessenthema te bleven, kocht ik nog een charm met een grote knipoog naar Belle en het Beest. Vanaf het begin was ik al voor Mrs. Pot gevallen. Pas in de winkel zag ik dat zelf Chip werd vertegenwoordigd op de charm. Super lief en subtiel. Deze charm heeft wel schroefdraad, dus blijft beter op zijn plek en valt minder makkelijk van de armband. De charm is van silver. De gekleurde details zijn gemaakt van emaille, waardoor de kleur niet tot nauwelijks kan slijten. Het is geen charm met overweldigend veel steentjes, maar soms is goede vormgeving genoeg.

Disney, Mrs. Pott & Chip: 49 euro 

Disney, Cinderella’s Droom

Een week later, in Haarlem, kon ik mij niet inhouden. Ik wilde een nieuwe bedel, want wachten tot kerst duurde mij te lang. Ghehe. Dus ik kocht een charm in de vorm van een hart waar een mooie spreuk op staat. ‘A dream is a wish that the heart makes’. Heerlijk Disney en heerlijk passend bij het prinsessenthema. Deze ga ik dragen tussen de koets en de theepot in. De sterren die naast de spreuk staan en op de achterkant van het hart, zijn blauw en glimmen prachtig in het licht.

Disney, Cinderella’s Droom: 49 euro 

Zilveren & Gouden Pandora Moments armband

Over deze armband kan ik vrij kort zijn. Ik mocht dus een gratis armband uitzoeken. Ik zat boven de 129 euro, dus ik kon elke armband kiezen (buiten de Disney collectie). Uiteraard koos ik voor de duurste. Ghehe. Deze armband heeft een waarde van 89 euro en kreeg deze gratig bij mijn aankoop, yay!

Hoe nu verder?

Op de foto rechts kan je mijn huidige armband zien. Er staan zeker nog een aantal charms op mijn verlanglijstje. Op dit moment wacht ik Kerst af, want anders groeit mijn collectie wel weer erg snel. Mijn Mickey armband wil ik graag vullen met alleen charms van Disney of uit Disneyland. Ik zou er nog één prinsessen charm aan willen en daarna over gaan op de charms met andere thema’s uit de Disney verhalen, zoals Mickey en Minnie. Aan mijn ‘gewone’ armband wil ik alleen charms met een speciale betekenis voor mij. Denk aan charms die bij mijn eigenschappen passen of charms die ik bij speciale gelegenheden krijg. Zo raakt de armband niet snel vol en houdt het zijn sentimentele waarde.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.