Retro Matte Liquid Lipcolour by MAC

Tsja…

Het zal je verbazen, maar dit zijn oprecht de enige twee make-up producten die ik in de maand december heb gekocht. Ik zit heel hard na te denken of ik jullie aan het voorliegen ben, maar dat is echt niet zo. Wel heb ik mij best moeten inhouden, aangezien MAC 20% korting had en nog vele andere merken ook. Wegens mijn liefde voor glitters, koos ik deze twee producten uit.

Retro Matte Liquid Lipcolour in Crowned

Stiekem baalde ik een beetje, want bij veel filialen waren de roodtinten uitverkocht. Er waren nog wel veel bruin- en nudetinten. Uiteindelijk koos ik voor een paarse kleur met een overduidelijke aanwezigheid van donkerrood. Waarom ging ik speciaal voor deze? Ik wilde namelijk een Retro Matte in een Metallic. Die finish is echt fantastisch. De ‘gewone’ Retro Matte heb ik al en die bevalt erg goed. Dus deze Metallics moesten ook wel goed zijn. Met oud en nieuw heb ik deze kleur op mijn lippen gehad. Mijn ouders schrokken van de kleur, maar ik vond hem net kunnen. Waarom? door de Metallic finish zat er leven in mijn lippen.

 

Retro Matte Liquid Lipcolour in Pearl Pink

De naam geeft het al weg. Dit is een Metallic Lipcolour in een roze kleur met een parelmoerachtige glans. Zo mooi, bij de swatch was ik meteen verkocht. Het is een zachte, oudroze kleur met een subtiele glans. Echt heel mooi. Perfect om te dragen voor een dagelijkse gelegenheid. De kwaliteit is wederom goed. Het brengt prettig aan en blijft lang mooi zitten. Let er bij donkere kleuren wel op dat het kan gaan ‘bloeden’. Bij Crowned lekte het vrij snel naar mijn mini-plooitjes onder mijn lippen. Het strakke effect is dan meteen weg. Werk goed met een lipliner en wees zorgvuldig met aanbrengen/bijwerken.

 

De Retro Matte Metallic Lipcolours zijn nog te koop voor 24,50 euro. 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.