Sephora

EINDELIJK

Meteen wil ik tegen jullie zeggen dat ik mij heb ingehouden bij de Sephora, sorry. Geen uitgebreid verhaal over wat ik allemaal heb gekocht, aangezien het maar drie (bekende) artikelen zijn. Wanneer ik naar het buitenland ga kijk ik veelal het meeste uit naar Sephora, of andere winkels waar ze NARS, Too Faced, etc. verkopen. Alleen deze vakantie besloot ik in nieuwe tassen te investeren en zodoende minder in make-up. Toch waren er drie artikelen die ik niet kon negeren.

Kat von D

Eindelijk, Kat von D kwam ook te koop in Sephora Frankrijk. Al heel lang had ik mijn zinnen gezet op de Lock-It concealer. Zo gezegd, zo gedaan. Na het zoeken naar de goede kleur (light 15 neutral) gooide ik het in mijn mandje. Mijn concealer van MAC is bijna op en eigenlijk in de lente en zomer maanden niet meer de goede kleur. Goed excuus voor een nieuwe concealer, toch?

Too Faced

Mijn verlanglijstje bij Too Faced is enorm. Toch besloot ik om maar één essentiële aankoop te doen. De Melted Lipsticks komen nog wel een keer. De Too Faced Shadow Insurance was het enige dat mee ging. Naast de Primer Potion van Urban Decay is dit de bekendste oogschaduw primer ooit. Mijn Primer Potion is bijna op, dus ik had weer een goed excuus voor een nieuwe primer. Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze bevalt en of ik er enthousiaster van wordt dan de Primer Potion.

BECCA

Ik stond echt te juichen. Eindelijk werd BECCA ook gelanceerd in Sephora Frankrijk. Natuurlijk moest ik de kleur Champagne Pop hebben waar iedereen het over had. Zo kocht ik ook deze prachtige highlighter en ik kan niet wachten om hem uit te proberen!

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.