This is what I live for

Ik leef voor het voelen. Ik leef voor het lachen tot ik buikpijn heb. Ik leef om blij te worden van de geur van de eerste regen na een lange warme dag. Ik leef om een deel van mij zelf te mogen meegeven aan iedereen die er voor open staat. Ik leef om lief te hebben.
Artis de Partis, een mooi stuk kleding, de zon op mijn huid, het gevoel van een paar handen op mijn huid en vooral mij zelf. Het enige echte belangrijke ding om lief te hebben is niet een wat, maar een wie. Ik leef niet voor wat, ik leef voor wie. Ik leef voor de mensen van wie ik hou en van mij houden. Ik leef voor mij zelf. Ben ik nu egoïstisch? Nee, want dit is de realiteit. Je leeft voor jezelf en niemand anders. Wat heeft het leven voor nu wanneer je leeft voor een ander? Niets. Daar krijg je namelijk niets voor terug, ondanks alle moeite en verwachtingen. Wanneer je voor jezelf leeft krijg je er wel degelijk iets voor terug. Groei, ervaringen, de vaardigheid om lief te hebben en bovenal geluk.
Leef voor je eigen geluk, hou van jezelf en de rest komt vanzelf.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.