Vervolg gekleurde mascara’s

Zoals ik al eerder schreef, er moesten er meer komen. De nieuwe Work It collectie van Mac is echt fantastisch. Ik ben echt verslaafd aan die fantastische gekleurde mascara’s. Het is een product waar ik zo lang op heb zitten wachten. Ik hou er wel van om even iets mafs met mijn make up te doen. Bijvoorbeeld door een gekleurde mascara aan te brengen.

MAC heeft een nieuwe collectie, genaamd Work It. De collectie is nu al zeker een goede maand uit, maar is online nog volop te koop en zo ook in de winkels. Het kan zo zijn dat er op sommige plekken één kleur is uitverkocht, maar dat is nog sporadisch. Al snel kwam de kleur Heart Beat’s Rising In Extreme. Het is een rode kleur dat iets weg heeft van bordeaux. Vooral met een zwarte eyeliner is het een super combinatie. Deze kleur is zeker een aanrader wanneer je niet een veel te opvallende kleur op wil als mascara, maar wel wat kleur toe wil voegen aan je oog look.

Al snel volgde de kleur Energized. Een hele felle kleur geel. Echt helemaal geweldig. Deze kleur heb ik tot nu toe alleen gedragen toen er ook in mijn kleding geel zat. Naar de zomer toe verwacht ik deze kleur vaker te gaan dragen. De kleur maakt ook flets, waardoor ik liever eerst een wat bruiner gezicht heb. Hiernaast een debiele selfie waar ik de gele mascara draag.

Mijn laatste aanwinst was in het laatste weekend van maart. MAC had EINDELIJK korting! Wel drie dagen lang zat er 20% korting op de producten van MAC in de Douglas winkels. Helmaal awesome en ik ben ook echt helemaal uit mijn dak gegaan. Eén van de producten die ik toen kocht was de mascara Hottie With a Body. Deze heb ik nog niet geprobeerd, omdat het een knal groen is. Deze kleur vind ik wat lastig te combineren, omdat hij echt heeeeeel erg groen is. Weer zal mij deze kleur beter staan met wat zon in mijn gezicht. Dan moet ik nog even geduld hebben.

Even in het algemeen over de In Extreme Dimension Lash Mascara van MAC. Via reviews wist ik dat MAC niet fantastisch is met hun mascara’s en besloot daardoor nooit eerder om bij hun een mascara uit te zoeken. Mijn favoriete mascara merken zijn toch wel Dior en Yves Saint Laurent. Ik zal in de toekomst eens een blog schrijven over mijn meest gebruikte mascara’s. De pigmentatie van mijn nieuwe mascara’s zijn heel erg goed en ze zijn veelzijdig te gebruiken. Je kan alleen de puntjes van je wimpers ermee aanstippen, je onderste wippers alleen kleuren of je bovenste wimpers volledig kleuren. Zo zijn er natuurlijk nog meer manieren om ze te gebruiken. Kleur, is dit goed? Hoe houden ze het vol gedurende de dag? Bij mij geven ze af, onder mijn ogen en op mijn oogleden. Ik heb een redelijk vette huid waardoor er snel product verzameld in de plooi van mijn ooglid en de plooi onder mijn oog. Bij deze mascara’s valt dit redelijk mee, maar in de loop van de dag krijg ik wel een afdruk op mijn ooglid en verliezen mijn wimpers 20% van hun kleur. Wel zijn het mascara’s die niet snel klonteren en veel lengte geeft aan de wimpers. Persoonlijk zal ik deze soort mascara, ongeacht de kleur, niet kiezen als standaard mascara. Ik denk dat het bij mij te veel gaat vlekken.

Komen er nog meer kleuren bij? I hope so!

11 augustus 2017: Op mijn vakantie in Tenerife meerdere malen gekleurde mascara met pret gedragen.

 

 

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.