La Mer serums

In februari 2021 bestelde ik mijn eerste La Mer producten. In april schreef ik over de verschillende producten van La Mer die ik toen ging proberen. Wat vond ik het spannend om zoveel geld uit te geven aan skin care. Zouden de producten van La Mer het waard zijn?
We zijn nu ongeveer 10 maanden verder en meerdere producten raken op zijn eind: The Cleansing Oil, The Tonic en The Replenishing Oil Exfoliator. Mijn eerste pot creme de La Mer is al op gegaan en in november vervangen. Het werd tijd om producten te vervangen en ik wachtte op een moment dat het de moeite waard zou zijn. Ja, ik wilde vervangen, want wat maakt de producten van La Mer een verschil voor mijn gezicht. Even een side note: mijn huid is extreem gevoelig. Ik heb snel last van irritaties bij het gebruik van producten en in de winter blijft (bleef) het maar droog.
Op mijn wensenlijst stond voor de maand december, een serum van La Mer. Dames en heren, ik presenteer drie serums.

The Regenerating Serum

Je skincare routine bestaat uit minimaal drie stappen: reinigen, voorbereiden en moisturizer. Als je wil kan je stappen toevoegen. Eén van deze stappen is een serum. Wat doet een serum? Een serum pakt een specifiek probleem van je huid aan. Bijvoorbeeld; het verminderen van rimpels of extra vocht. Zoek dus goed uit wat jouw wensen zijn en welk serum je daarvoor kan gebruiken. Voeg je een serum toe aan je routine, dan komt dit na de stap van voorbereiden. Dan ziet de volgorde de volgende er zo uit: reinigen, voorbereiden, serum en moisturizer.

Zo heeft La Mer ook verschillende soorten serums. The Regenerating serum vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels. Heb ik dit al nodig? Ik vind van niet, maar kwaad kan het nooit. Op de site van La Mer geven ze de volgende beschrijving: Reduceer snel de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels voor een geregenereerde jeugdige uitstraling. Met een nieuw metabolisch ferment en een extra dosis Miracle Broth™ helpt dit doordrenkte serum de huid natuurlijk collageen een boost te geven en zichtbare vernieuwing te stimuleren. De next (re)generation is nu verkrijgbaar. Oke, oke, La Mer, game on. Dit klinkt als een lichte facelift in een potje. Vooral het stimuleren van de aanmaak van collageen klinkt voor mij fijn en ook de vernieuwing van de huid. Door de jaren heen heb ik namelijk herhaaldelijk uitslag gehad en dat waren aanvallen op de structuur van mijn huid.

Het gebruik van het serum

La Mer geeft altijd een duidelijke omschrijving hoe het product te gebruiken. Wil je nog meer informatie? Dan hebben ze zelf een instructiefilm. Schud zachtjes om de belangrijkste ingrediënten te activeren en breng vervolgens ’s morgens en ’s avonds 1 tot 2 pompjes op het gezicht en de hals aan. Gebruik vervolgens uw La Mer moisturizer.
Het schudden had ik jammer genoeg even over het hoofd gezien, dus dat gaan we vanaf vandaag doen. Voor mij is 1 pompje echt genoeg product om mijn gezicht mee in te smeren. Wil je je hals meenemen, dan zal ik wel twee pompjes doen. Ik kan nog niet vertellen of het echt resultaat geeft, want ik gebruik het serum net een kleine week.

La Mer The Regenerating Serum, 30 ml, €329,- via La Mer

Door een black friday actie bij La Mer kreeg ik de bovenstaande serum, 13 ml, gratis mee gezonden met mijn bestelling.

The Concentrate

Wanneer je bij La Mer zelf besteld, krijg je altijd samples. Ook kan je acties afwachten, want dan krijg je soms meer samples en ook andere dan de standaars samples. Zo kreeg ik een 5 ml sample van The Concentrate. Ik deed er heel zuinig mee, want ik wist wat een full size kost. Toch ben ik het in het najaar gaan gebruiken. Verschil? Ja, al enorm snel. The Concentrate is een beschermend serum voor versterking, zichtbare verzachting en bescherming. Bij de Douglas vertelde de verkoopster dat dit serum veelal wordt verkocht aan mensen die last hebben van ontstekingen of bijvoorbeeld een hormonale verandering door zijn gegaan. Wat zeggen ze nog meer over dit serum: Ontdek het sterke beschermende serum voor een sterkere, meer stabiele en zichtbaar zachtere huid. Omgevingsfactoren zoals vervuiling kunnen elke dag ontsteking veroorzaken, een kernoorzaak van vroegtijdige zichtbare tekenen van veroudering. The Concentrate met barrièreverhogende voordelen en NEW-antioxidantbescherming is uw dubbele krachtbron tegen deze dagelijkse irriterende stoffen. Concentrated Miracle Broth™—een supersterke vorm van ons krachtige elixer— helpt bij het verminderen van zichtbare tekenen van ontsteking en kalmeert zichtbaar de huid zodat deze zich kan concentreren op natuurlijke vernieuwing. Dagelijks gebruik maakt de huid sterker*, meer stabiel en zichtbaar zachter.
Zoals je kan lezen doet dit serum hele andere dingen voor je huid, dan de Regenerating serum.

Het gebruik van The Concentrate

Hoe wil La Mer dat je The Concentrate gebruikt? Gebruik de applicator om een klein beetje op de vingertoppen aan te brengen. Druk zachtjes en masseer minstens tweemaal per dag grondig in de huid. Gebruik vervolgens uw La Mer moisturizer. Een klein beetje, goes a long way. Ik gebruikte het serum 1x per dag en ik zag al heel snel verschil. Het was een stuk minder geïrriteerd en de lichte ontstekingen die ik had, waren binnen een week bijna niet meer zichtbaar. Mijn huid reageert fijn op dit serum. Mijn huid wordt zacht en zichtbaar egaler. Het is een investering, maar wel een investering die helpt.

La Mer The Concantrate, 15 ml, €180,- via La Mer

Door een Cyber Monday actie kreeg ik een 15 ml formaat van The Concentrate gratis bij mijn bestelling.

The Revitalizing Hydrating Serum

Dit was zo waar het serum dat op mijn lijstje stond om aan te schaffen. In de winter heeft mijn huid het zwaar. Het heeft extreem veel vocht en verzorging nodig om er redelijk uit te zien. Op de slechtste dagen hangen de velletjes zichtbaar aan mijn gezicht. Dat is oprecht heel vervelend, want daar is nauwelijks tegenaan te smeren. Zelfs de crème de La Mer heeft moeite om dit te veranderen. Ik zocht daarom een product om mijn huid te helpen met de hydratatie. Dit is de korte omschrijving van het serum: Geeft energie en hydrateert. Bam, duidelijk het serum voor mij. Dit krachtige hydraterende serum is licht maar toch intensief voedend en transformeert de huid met energie uit de zee voor uw meest stralende, gezond ogende, frisse huidteint tot nu toe. Dit supersnelle serum creëert een microwolk van vocht en zorgt voor een gezonde hydratatie voor een stralende teint.
Ja, dit is een serum die mogelijk mijn huid de winter door kan helpen. Let’s do this.

Het gebruik van The Revitalizing Hydrating Serum

Wat moet je volgens La mer doen? Smeer ’s morgens en ’s avonds 1 tot 2 pompjes voorzichtig over het gezicht en de hals. Gebruik vervolgens de gepaste vorm van een La Mer moisturizer. Nou, helder en niet zo heel spannend.

La Mer The Revitalizing Hydrating serum, 30 ml, €200,- via La Mer

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.