Eten in Disneyland

Voor dit bezoek aan Disneyland wilde we het beter doen met eten. Hiervoor heb ik ook een blogpost geschreven dat ik onderzoek aan het doen was naar restaurants in Disney. Daarentegen heb ik dit onderzoek niet afgemaakt wegens de spanning omtrent mijn scriptie en afstuderen.

Au Chalet de la Marionette

Dit is het ‘restaurant’ tegenover Peter Pan’s Flight waar je een snelle hap kan halen. Zo een verkapte McDonalds, maar dan slechter en niet te eten. Ik bestelde een hamburger op een soort bagel en friet. De friet was koud, slap en nog bijna rauw. De hamburger smaakte ook nergens naar. Dit was ongeveer 15 euro voor zo een maaltijd. Jesse had een hotdog in plaats van een hamburger en deze was ook koud. Er zat nauwelijks smaak aan en het broodje was taai. Jammer, geen aanrader voor een snelle hap.

Silver Spur Steakhouse

Deze wilde we sowieso proberen, omdat deze meerdere malen werd aangeraden op internet en door zijn zus. Aan de sfeer en aankleding in het restaurant kan zeker meer gedaan worden. Denk er trouwens aan om van te voren te reserveren, want het is een populair restaurant. Het is een a la carte restaurant met grillspecialiteiten. Ze hebben voordeel menu’s en je kan dus van de kaart kiezen. Ik koos een steak en een sundea ijsje. Het was iet wat aan de dure kant, maar voor wat we gewend zijn was het wel echt heel goed te eten. Er was goed smaak aanwezig en heet! Bediening was vriendelijk en snel. Fijn gegeten en gezeten!

New York Style Sandwiches

Zo, dit is een aanrader! Ook een restaurant waar je zelf je eten moet halen en gebaseerd is op McDonalds, maar wel gewoon goed te eten. Zo fijn! Een snelle hap dat niet vies was. De patat was goed, mijn pizza was perfect en Jesse zijn hotdog was ook smaakvol. We hebben hier twee keer gegeten en twee keer tevreden. We waren pp 15 euro kwijt voor patat, pizza, drinken en vers fruit als toetje.

Disney Village

Dit is een tip en neem die ten harte. Disney Village wordt vaak vergeten als plek om te eten en te zijn. Het is wel zo dat je alleen met kaartjes verstrekt door de hotels de parken naar wens in en uit kan lopen. Zo konden bij besluiten om even rustig te eten in Disney Village. Door deze rust hoeven de restaurants niet in korte tijd veel klanten/eten te verwerken en zo blijft denk ik de kwaliteit hoog. Heb je de kans om naar de Disney Village te gaan? Probeer  het en vlucht even van de immense drukte van de parken!

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.