Ik ging naar Roermond en nam mee: Shoplog!

Mijn shopverslaving is weer flink gevoed

Op dit moment ben ik heel hard aan het nadenken waarom wij de laatste keer in Roermond waren. Ik weet zeker dat we niet vanuit thuis heen zijn gegaan. Ik twijfel tussen: huisje in de buurt en op de terugweg van Duitsland. Na navragen weet ik het nu zeker, het was op de terugweg vanuit Duitsland. We moesten natuurlijk op tijd het huisje uit en besloten om eindelijk langs te gaan bij de outlet in Roermond. Vorige week vrijdag zijn we weer heen geweest, omdat ze een shopping event hadden met hele hoge kortingen en bizarre aanbiedingen. Wil je weten wat ik heb gekocht? Ik vertel het hieronder.

La Perla

Al tijden kijk ik op internet naar lingerie en swimwear merken dat ik nooit zou kunnen betalen. Tussen die merken staat onder andere La Perla. De eerste winkel die we naar binnen gingen was La Perla. Wat een luxe! De dames hadden lange plissérok aan in het zwart, een zwart overhemd met Peter Pan kraag, een gouden stugge riem en de haren in een knot. Van elk stuk lingerie hingen er twee in de winkel keurig aan een mega hanger. Normaal zou ik kwijlend naar binnen gaan en huilend naar buiten, maar nu hadden ze een aanbieding waardoor het voor mij betaalbaar werd! Wel tachtig procent korting op de outlet prijs. BAM. Ik kon een La Perla bikini kopen voor een prijs van een Hunkemöller bikini. YAY.YAY. Ondanks mijn iet wat vervelende maat, zocht ik een prachtige bikini uit. Ik twijfelde tussen een rode bikini een een blauwe met gouden details. De rode zat beter, want die kon ik strikken aan de achterkant. Alleen de blauwe vond ik mooier en bijzonderder.

Winkelervaring

De dames adviseerde mij zonder opdringerig te zijn en lieten mij ook op de goede momenten even mijn gang gaan. Ik voel me vaak ongemakkelijk in die winkels, maar daar was nu totaal geen rede voor. Ik wilde nog even rondkijken, dus de dame legde mijn bikini weg bij de kassa. Zodra ze zag dat ik klaar was met kijken, kwam ze naar de kassa om het af te ronden. Ze stopte de bikini in vloeipapier tegen beschadigingen, plakte het dicht met La Perla stickers en stopte het in een witte tas. Op deze tas stond in gouden letters La Perla. Ook stopte ze er een prachtig boekje bij ter inspiratie. Een zogeheten lookbook. Mensen, het was even geduld hebben, maar wat heb ik een mooie bikini gekocht!

  

UGG

Er was één aanbieding waar ik graag voor heen wilde. Sinds vorig jaar wilde ik al graag lage UGG’s erbij. Ik was onverwacht super blij met mijn hogere paar en verwachtte met een lager paar ook heel blij te zijn. Op de site van de outlet stonden twee aanbiedingen van UGG: 20% extra korting op alles en één specifiek paar voor ‘maar’ 75 euro. Ben je van plan om naar Roermond te gaan en wil je bij UGG naar binnen? Weet dan wel dat je ongeveer een klein half uur in de rij staat om naar binnen te mogen. Eenmaal binnen moet je zes mensen slaan om te zorgen dat je naar schoenen kan kijken en twee mensen extra slaan om te kunnen passen. Het is echt bizar DRUK. Ik ging springend over mensen de winkel door naar de UGG’s in de aanbieding, deed staand mijn schoenen uit, paste staand de UGG’s, rende naar de kassa en ging zo snel mogelijk weer naar buiten. GELUKT. Ik ben er blij mee en kan niet wachten tot het een paar graden kouder is buiten! Ze zijn dus zwart, het suède is zwart. De zool is licht bruin zoals die spekzolen die je vroeger veel zag. De bovenkant is afgewerkt met een kleurrijke rand. Het deed me een beetje aan de Indianen denken!

Wolford

Kennen jullie Wolford? Het is een merk dat na Falke en Kunert komt. Het is een legwear merk, maar dan met net even meer. Falke, Kunert, etc. zijn al een investering. Wolford is dat nog meer! Zij hebben van die onbetaalbare basics, maar je super graag wil hebben. Zo een week of twee geleden zag ik bij Vera Camilla een video voorbij komen waarin ze over Wolford sprak en de fatal dress. NOU. Ik heb er één SUPER goedkoop in het groen gekocht. Ik was zo nieuwsgierig en Vera Camilla sprak erover alsof het een geniaal kledingstuk is. Dat wilde ik ook wel eens ervaren! Het is een enkellange strapless jurk die je op drie manieren kan dragen. Als jurk, lange rok en korte rok. Het wordt ook op de verpakking uitgelegd! Wanneer ik de fatal dress heb gedragen, op alle manieren, zal ik jullie laten weten hoe ik het vond! Misschien schrijf ik er wel een outfit blog over.

  

 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.