Jimmy Choo: Glitter all the way

Mijn eerste paar Jimmy Choo’s ging samen met het tweede paar Jimmy Choo’s. Ik kocht drie jaar geleden in de sale een paar Lucy’s en een paar Bridget’s. Neem anders even hier een kijke.
De paar Bridget’s heb ik al vrij vaak aan gehad, omdat de hoogte precies goed is. Mooi hoog, maar laag genoeg om er een avond op vol te houden. De Lucy’s zijn door hun hoogte toch wat moeilijker te dragen.

Ik nam mij daarom voor, om alleen designer schoenen te kopen die ik ging dragen. Ze staan mooi in de kast, maar daar heb ik ze niet voor gekocht. In de afgelopen twee jaar zijn er twee paar Jimmy Choo’s bij gekomen. Eén paar heb ik nog vaker aan dan de Bridget’s en op het andere paar ga ik in mei (als Corona een beetje normaal gaat doen) op trouwen.

De Marlo in kleur Dusk Blue mix

Vraag mij niet waarom, maar op de één of andere manier voel ik mij aangetrokken door glitter… Dit paar komt uit de winkel vandaan in Roermond, de outlet. Ik had mij, zoals ik al eerder noemde, om een paar te kopen die ik vaker en makkelijker kon dragen. Oké, het is niet een paar dat je het hele jaar door kan dragen. MAAR, in de december maand vind ik van wel. Ook als we weer naar feestjes mogen, is het ook een heerlijk paar. Ik draag ze graag met een mooie panty sok of blote voeten. Ik draag ze het meeste onder een strakke broek en met een mooie top. Ze zijn enorm comfortabel!

Bridget in de kleur Platinum Ice

In mei staat onze trouwdag op de planning. Voor die dag twijfelde ik over drie merken schoenen, maar ik kwam uiteindelijk weer uit op Jimmy Choo’s. De rode zool van Louboutin vond ik toch te aanwezig onder de ‘witte’ jurk. Ik kreeg een mailtje dat er een sale was gestart en ik nam een kijkje. Toen kwam ik voor een mooie prijs deze schoenen tegen. Ik wist dat de pasvorm voor mij fijn was en de hoogte hoog genoeg. Dus ik nam de gok en bestelde nog een paar Bridget’s, maar dan met een fijne zilveren glitter. Toen ze thuis uit de doos kwamen, was ik meteen blij met mijn keuze. Ze nemen de kleur deels op van hun omgeving en als hef licht er op valt, magisch. Ik kan niet wachten om ze aan te trekken!

Bovenstaande modellen zijn op dit moment niet meer verkrijgbaar. De pump Romy is vergelijkbaar met de Bridget, maar heeft een puntige neus i.p.v. een ronde.
Ik draag trouwens maat 38 van bijvoorbeeld Timberland en UGG, maar ook van Jimmy Choo. Dan zijn ze voor mij veelal perfect. Ik raad wel echt aan, om zoveel mogelijk eerst te passen. Sommige modellen kunnen net even anders zitten.
Ook mooi, maar je moet er wel van houden. Ga je voor een paar Choo’s? Good on you. Lekker van genieten!

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.