Make-up Mania: Benefit Magical Brow Stars

Magical Brow Stars! van Benefit

Benefit komt ook met de Kerst vaak uit met prachtige sets die zeker de moeite waard zijn. Deze set is gelukkig nog steeds beschikbaar via de Douglas! Al kocht ik deze set in Londen met 30% korting en maakte het helemaal de moeite waard. In deze set zitten wel vijf full-size producten en een dubbelzijdig kwastje. Gemiddeld kost één van deze producten 30 euro. Ben je fan van Benefit? Dan is het zeker de moeite waard om de set te bekijken. De kist waar de spullen in zitten, is ook echt awesome. Deze set is trouwens in de kleur 3. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar.

Goof Proof Brow Pencil

Aan de ene zijde van de Goof Proof Brow Pencil zit er en borsteltje om de wenkbrauwen mee door te kammen. Aan de andere kant zit het product. Dat is een stift in een huls. Door middel van draaien kan je de stift hoger en lager krijgen. De stift is vrij groot en is daarmee goed te gebruiken om het wenkbrauw in te vullen. Ik moest wel even wennen om scherp te tekenen met deze stift. Ik gebruik namelijk graag maar één product per keer voor mijn wenkbrauwen. Vindt ik het een fijn potlood? Muah, ik vindt ze zachter wat fijner. Met deze stift is het echt zoeken naar de goede druk.

Precisely, My Brow Pencil

Ook Precisely, My Brow Pencil is een potlood met aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant het product, de stift. Wat is het verschil met de Goof Proof? Deze stift heeft een kleine ronde punt. Het heeft dus een andere vorm en is kleiner. Hierdoor is het beter tekenen. Het idee erachter is met dit potlood de vorm van je wenkbrauwen bij te tekenen en afwezige haartjes bij te tekenen. Mijn wenkbrauwen vullen met dit potlood zal echt even duren, maar de vorm aanbrengen, zal perfect gaan.

Gimme Brow+

Gimme Brow+

Zal ik iets bekennen? Dit is de eerste wenkbrauwgel die ik in bezit heb. Dat heeft te maken met het volume van mijn wenkbrauwen. Ook had ik nooit echt de behoefte om mijn wenkbrauwen meer volume te geven. Ik ben er wel achter, dat het een best handig product is. De Gimme Brow+ heeft ook een kleur en kleurt daardoor ook mijn blondere haren. Het geeft in een paar keer borstelen al een duidelijk resultaat. In combinatie met een poeder of een potlood, is het helemaal booming. Stiekem ben ik wel fan geworden.

Ka-Brow!

Al een tijdje keek ik met een schuin oog naar de wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills. Die pomade in een potje. Toen ik de Ka-Brow! in handen kreeg, moest ik meteen aan dat potje denken. Alleen het lijkt er op dat de Ka-Brow een iets andere formule heeft. Het is namelijk een gelcrème. Wat is dit fijn in gebruik. Het kwastje in de dop is ook prima te gebruiken. Als ik een favoriet moet noemen, is het de Ka-Brow. Het is fijn in gebruik, omdat je niet hard hoeft te duwen voor kleur. Je kan er makkelijk mee tekenen, maar ook natuurlijk mee vullen. Ik denk dat het voor mij een product is dat ik weer zou kopen.

Foolproof Brow Powder

Als eerste, het kwastje dat bij de Fool Proof Brow Powder zit is echt verschrikkelijk. Een sponsje om een poederproduct aan te brengen dat moet blenden met haartjes? Ik zie het nog niet zo snel gebeuren. Het concept is leuk en goed doordacht. Het is duidelijk op welk deel van de wenkbrauw welke kleur moet. Voor mij is het niet een product die ik snel zou kiezen. Vindt jij het fijn om hiermee te werken? Lekker doen natuurlijk!

De set is nog steeds te koop voor bijna 65 euro. Onder andere via de Douglas. Ook zijn de losse producten via de Douglas te koop. Gebruik je twee van deze producten sowieso? Dan is de set zeker een optie. De set is net zo duur als twee lossen producten!

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.