Mijn huidverzorgingsproducten #2

Door mijn enthousiasme voor de producten van Philosophy die ik al gebruikte, werd ik ook nieuwsgierig naar de producten die dieper reinigen. Er was toentertijd een mooie aanbieding (40%) dus ik kocht mijn eerste peeling die ik zelf thuis kon gebruiken. Ruim een jaar later loopt dit product op zijn einde en werd ik weer nieuwsgierig. Philosophy brengt regelmatig nieuwe producten uit. Ik kocht alvast een kerstpakket van Philosophy waar ook een nieuwe diepe reiniging in zat, weer in de vorm van een masker. Hier onder zal ik de twee soorten toelichten en vertellen hoe ze te gebruiken.

De Microdelivery Vitamin C/Peptide Resurfacing Peel

In mijn andere blog over mijn huidverzorging vertelde ik over de Microdelivery Exfoliating Facial Wash. Dit product was geen scrub, maar een product dat licht exfolieert. Deze peel is een thuis microdermabrasie dat dieper exfolieert. In het pakket dat je koopt zitten twee producten. Dat mag ook wel voor die prijs. Het is een bijzonder product, maar het blijft een flinke prijs. In ieder geval, er zit een potje in de verpakking en een flesje. In het potje zit een gele, bijna oranje substantie dat glad lijkt. Eenmaal uit het potje, voel je bij het verdelen van het product duidelijk de kristalletjes. Per keer is een theelepel voldoende. Het is een vrij dikke, vettige substantie. Je moet er niet mee gaan scrubben, maar zachtjes over de huid verdelen. Dit doe je ongeveer een minuut. Vervolgens voeg je de substantie uit het flesje toe op je gezicht over de scrub. Eerst verdeel je twee eetlepels over je vingers en dan masseer je het over de scrub heen. Je voelt een warme schuimend gevoel op je gezicht. Na twee tot drie minuten wachten, haal je het grondig van je gezicht af. Werkt het? Zeker! Je huid is super zacht na de behandeling en onzuiverheden worden zichtbaar minder. Het advies is wekelijks gebruiken, maar ik vind elke maand voldoende.

Beloof me het niet voor de volle mep te kopen, want het komt genoeg in de aanbieding.

Philosophy The Microdelivery Vitamin C/Peptide Resurfacing Peel (60 g en 60 ml): € 81,95

De Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel

Dit is één van de nieuwste producten. Het meisje in de winkel zei zo nieuw, dat ze er zelfs nog geen training voor hebben gekregen. Dus ze probeerde het uit op mijn hand om eens te kijken wat er gebeurde. Wanneer je de grote verpakking koopt, krijg je twee tubes. Een zwarte tube en een witte tube. Wat beloofd de verpakking? Het zegt in ieder geval dat het een masker is die in twee stappen een peeling geeft op een zachte en milde manier. Het eerste masker beloofd het ontgiften van de huid en het tweede product beloofd de huid een boost te geven door middel van zuurstof. Het moet de doffe en vermoeide huid transformeren in een schone en heldere huid.

Eerst breng je de substantie uit de zwarte tube aan op de huid. Het is zo zwart als houtskool, want er zit ook houtskool in het product. Laat het even intrekken en breng vervolgens het product uit de tweede tube aan. Dit is een helder witte substantie dat over het zwarte masker heen moet. Het wordt een prachtige grijze kleur en gaat heel licht schuimen. Het voelt nu licht en romig aan. Laat het grijze masker drie minuten intrekken. Verwijder het product met de bijgeleverde spatel voor het exfolierende effect. Spoel de restjes met lauw water af. Vervolgens heb je een heerlijke zachte en gereinigde huid!

  

Philosophy The Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel (60 ml en 60 ml): € 58,94 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.