Pandora kerstcadeaus

Het was dit jaar weer veel te gek

Mijn liefde voor Pandora is duidelijk aangewakkerd. In mijn vorige blogpost over mijn Disney charms, vertelde ik dat ik nog lang niet klaar was en een nieuwe obsessie was begonnen. Sinds de eerste charms uit Maastricht, zijn er nog meer aan toegevoegd. Ik vertel graag welke charms ik heb gekregen en hoe ze eruit zien.

Disney, Cinderella’s wens

Mijn vriend zei al heel snel: ‘Deze krijg jij ook nog van mij als je lief bent’. Blijkbaar ben ik lief geweest, want deze prachtige charm lag voor mij onder de boom. Hij is overduidelijk van de Disney collectie en dan van de prinsessen charms. Het heeft geen duidelijke verwijzing naar Assepoester, maar het doet mij wel sterk denken aan een ster. Deze charm past prachtig tussen mijn hart van deze collectie en de koets.

Disney, hart van Mickey

Deze kreeg ik er op de valreep bij. Hoe wist ik dat? Ik was erbij toen Jesse deze voor mij kocht. Waarom? We hadden allebei echt een hele goede decembermaand en hij vond het blijkbaar nodig om voor mij ook nog eens een veiligheidsketting te kopen. Blij mee? ENORM. Kijk nou hoe ontzettend cute de Minnie en Mickey zijn op beide kanten van de ketting. Op beide kanten van beide harten staat Minnie of Mickey. Zo ontzettend cute. Waarom een veiligheidsketting? Mijn armband is snel zwaarder aan het worden. Valt de armband open, dan kan deze niet zo maar van mijn pols glijden. Het is ook deels anti-diefstal. You never know. Je ziet nu trouwens ook heel mooi de kleine Mickey’s op de sluiting van de armband zitten!

Disney, Mickey portret en Minnie portret

Deze wilde ik zonder enige twijfel hebben. Ik vind deze charm zo ontzettend mooi vormgegeven. Het schreeuw klassiek Disney, maar is nog steeds stijlvol. Deze hoort duidelijk tussen de charms met het thema Mickey en Minnie. Voor mij stond ook vast, ik moest ze allebei hebben. Eén charm als portret is gewoon niet te doen. Gewoon niet logisch. Dit stel kreeg ik van mijn schoonouders, zo lief! Kijk, en geniet.

 

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.