Marc Jacobs parfum gekte

Please don’t judge

De teller staat op zeven.
Zeven parfums van Marc Jacobs.
Eentje van Dior, twee van Victoria Secret, één van Hugo Boss en nog Lady Gaga.
Goed, Marc Jacobs.

Aangezien één niet genoeg is…

Al heel lang, heel lang, had ik van Marc Jacobs de DOT op mijn verlanglijstje staan. De grootste reden is de vormgeving, ik bedoel natuurlijk de geur. De flacon, wat is de flacon van de 100 ml toch prachtig. De geur kende ik van een tester en toen ik de vormgeving van de flacon zag, stond deze geur voor mij stipt op één. Geuren van deze prijsklasse zijn alleen geen dingen die ik mezelf even gun. Kijk, ik koop wel een broek van G-star Raw voor 100 euro, maar dan weer geen parfum. Enfin. Waar kunnen je prioriteiten liggen.

Toch was het een paar maanden geleden zover. Door korting op korting gunde ik mezelf eindelijk die prachtige flacon van Marc Jacobs DOT.  Het is een bloemige geur dat in een prachtige met polka dot bezaaide flacon zit, getopt met een prachtige dop in de vorm van een vlinder.

Wat zit er in?
Rode bessen, sappig dragonfruit, zoete kamperfoelie, jasmijn, kokosnootwater, oranjebloesem, romige vanille, drijfhout en muskus. Wil je een weelderige omschrijving? Dat is jammer genoeg met parfum niet aan mij besteed.

De volgende

De tweede geur van Marc Jacobs volgde al snel. Mijn vriend, Jesse, was al van plan om deze voor mij te kopen en toevallig was dit vlak na de eerste flacon. Hij heeft voor mij de heerlijke geur in een net zo prachtige flacon, Honey, gekocht. Ook deze flacon is prachtig vormgegeven met de kleuren van een bij, de strepen van de bij en de bij op de dop. Naja, het lijkt meer op een vlinder, maar voor mij is het nu even een bij. Weer een flacon van 100 ml die prachtig naast mijn DOT aanwezig staat te zijn. Het heeft dezelfde basis als de DOT, maar het is een heerlijke variant en zeker anders.

Wat zit er in?
Peer, fruitige punch, mandarijn, oranjebloesem, perziknectar, kamerfoelie, honing, gouden vanille en nog wat zachte houtsoorten.

Leave a Comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.